≫ 

Bivši igrač Barselone potpuno "pukao": Isključen, tukao se sa kolegom, pa završio u policiji

Neverovatan ispad Gabriela Milita, trenera Argentinos Juniorsa

  • 1
gabriel milito Foto: Twitter/FrancoFigallo

Argetninaski trener Gabriel Milito dospeo je u središe pažnje tamošnje javnosti zbog incidenta koji je izazvao zbog svog "dugog jezika" i "usijane glave" tokom meča sa Kordobom. Njegov tim je na kraju pobedio 2:1, ali je to uradio bez Milita na klupi od 41. minuta (tad je bilo 1:0), jer je nekadašnji defanzivac Barselone isključen.

Razlog je bio prigovor sudiji, zapravo mnogo više od toga, a usput je ušao i u konflikt sa asistentom trenera rivala Fakundom Garekom. Pošto je i Gareka pokazao nesportske manire, i on je isključen, pa su sukob nastavili u tunelu koji vodi ka svlačionicama - ali je on prerastao u fizički obračun.

Kao što se može videti na snimku, došlo je do razmene udaraca, a dvojicu ratobornih trenera uspeli su da razdvoje tek članovi obezbeđenja.

Zbog nasilničkog ponašanja Milito je na kraju priveden i policijskim vozilom prebačen u stanicu gde je dao izjavu, a potom je puštem i sa ekipom se vratio kući.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    3. jul 2022 | 00:34

    Kaznite sudije što nisu videle ovu tuuču kao što to radi FSS. Ko se pobije sudije da se kazne maksimalna kazna da bude. FSS SRAMOTAAAAAA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA