Olimpija našla zamenu za Prosinečkog, vodiće ih bivši igrač Liverpula i Sitija

Biće mu to prvi samostalni posao

  • 0
Rober Prosinečki Foto: MN Press

Čelnici Olimpije ekspresno su reagovali posle odlaska Roberta Prosinečkog sa klupe tog tima i već su pronašli njegovog naslednika!

Kako prenose slovenački mediji, Robijev naslednik biće Španac Albert Riera koji bi u utorak trebalo da bude predstavljen u Stožicama - što će mu biti prvi samostalni posao!

Nekadašnji reprezentativca Španije karijeru je završio 2016. godine igrajući za Koper, prethodno je nosio i dres Zavrča u Sloveniji, dok je od 2020. na funkciji pomoćnog trenera u Galatasaraju.

U zenitu svoje karijere igrao je za Majorku, Bordo, Espanjol, Mančeser siti, Liverpul, Olimpijakos i Galatu, dok je za nacionalni tim odigrao 16 mečeva i dao je četiri gola.

Što se tiče samog Prosinečkjog, on je burno napustio klupu Olimpije čiju upravo je optužio da su prevaranti i lažovi.

- Mogli su da kažu da ne znam posao, ali da nisam bio pošten, to nikako. S većim lažovima i prevarantima nikad nisam radio, a radio sam s mnogima. Apsurdno je na kakav način oni vode klub, to ni Alfred Hičkok ne bi bio u stanju da napravi. Predsednik mi je govorio da će sportski direktor otići i spominjao je neke nove igrače. Ja sam ga na jednom od sastanaka pitao da li treba pomoć s menadžmentom kluba jer ono jednostavno nije postojalo. Oni uopšte nisu svesni što se u klubu događa, a nemaju sluha ni za navijače. Klub je nazadovao u svim segmentima, uključujući i finansije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA