≫ 

Partizan zvanično promovisao štopera: Marković "uzeo" Nathov broj, Izraelac zadužio novi

Ugovor je potpisan na četiri godine

  • 0
Svetozar Marković Foto: partizan.rs

Defanzivni fudbaler Svetozar Marković u ponedeljak je i zvanično promovisan kao novi igrač Partizana, kluba u kom je ponikao!

Kao što je Telegraf prvi javio, Marković je nedavno dogovorio ugovor na četiri godine, te je isti potpisao u Humskoj. Tom prilikom zadužio je dres sa brojem šest koji je do danas nosio Birbas Natho. Izraelac je, s druge strane, prezueo "desetku."

Marković se u Humsku vraća posle neuspešne epizode sa Olimpijakosom s kojim je u međuvremenu završio i na sudu.

- Presrećan sam što sam ponovo kod kuće i što ću nositi dres Partizana. Jedva čekam da ponovo zaigram za klub i dam sve od sebe u našim ciljevima za sledeću sezonu. Pratio sam sve mečeve tima u proteklom periodu, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Evropi. Bili smo na korak od osvajanja šampionske titule, ali smio nalažost pred kraj izgubili trku i jako mi je žao zbog toga. Kako zbog igrača, ljudi u klubu, tako i navijača, no, nadam se da ćemo u narednoj godini imato više sreće i uzeti ono što nam pripada - rekao je štoper pre nekoliko dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA