Rikardo i Natho intervjuisali Meniga, pa saznali ekskluzivu: "Bibars je dobio srpski pasoš"

Partizanu se tako otvara jedno mesto više za stranca, pošto će Natho od naredne sezone popunjavati mesto domaćeg igrača

  • 7

Tokom priprema fudbalera Partizana u Ptuju ofanzivni dvojac Rikardo Gomeš i Bibars Natho pokrenuli su svoj šou u kom intervjuiše saigrače, a nakon Patrika Andrade, iliti "Patrikovića", na red je došao Kvinsi Menig.

Intervju je započeo Rikardo, koji je otkrio da Meniga zovu "karpet", odnosno tepih. Upitao je Kvinsija i otkud mu taj nadimak, a Holanđanin je iskusno izbegao odgovor na to pitanje.

- Ne znam, prvi put čujem da me tako zovu.

Naredno pitanje Rikarda bilo je o priprema za novu sezonu. Menig je rekao da je spreman i da je sve na najvišem nivou, ali je rekao i jednu ekskluzivu potvrdivši da je Natho dobio srpski pasoš, što se i spekulisalo u prethodnom periodu.

- Spreman sam, sve je dobro, igramo dobro, novi trener, ti si spreman, tu je i legenda (Natho), dobio je i srpski pasoš.

Mikrofon je potom preuzeo novopečeni Srbin. Upitao je Meniga koja je njega tajna za individualne veštine i kako uspeva da izvede na terenu sve dobre stvari.

- Šta mogu da kažem... Imam Bibarsa Natha iza sebe, tako da je za mene lakše da budem najbolji deo sebe.

Kvinsi Menig Foto: Marko Jovanović

Natho je pitao Meniga šta navijači mogu da očekuju od njega u narednoj sezoni i da li očekuje da će se trofeji vratiti u Humsku nakon tri sušne sezone.

- Želim da budem bolji nego prošle sezone. Mislim da možemo da osvojimo ove godine duplu krunu. Za mene je cilj da pomognem timu svake nedelje, ali znate, kada imam tebe i Rikarda, to je tako lako sa vama.

Rikardo je pitao Meniga i kakav su utisak na njega ostavila nova pojačanja, Patrik Andrade i Svetozar Marković, za koje je Kvinsi imao samo reči hvale.

- Mislim da imamo sada Patrika, dobra leva noga. Dolazi sa Zelenortskih ostrva što je dobro za tebe, obojica pričate portugalski. Dao je dobar gol na debiju. Mislim da je dobar, stekao je iskustva u inostranstvu i sada se vratio. I dalje je mlad, gladan je igre i mislim da će pomoći timu.

Poslednje pitanje postavio je Natho, i ono je nasmejalo i Meniga i Rikarda. Pitanje je glasilo da li voda dotiče glavu Meniga kada se tušira, na šta je Menig kroz smeh kratko odgovorio:

- Kraj!

Video: Menig efektno za vođstvo Partizana protiv Spartaka iz Trnave: Sjajan prijem i šut

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA