≫ 

Matić predstavljen u Romi: "Imam iste ambicije kao Murinjo"

Srpski internacionalac je zbog Murinja došao u Romu

  • 4

Bivši fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Matić predstavljen je danas zvanično kao novi fudbaler Rome i poručio da je u Rim došao zbog trenera Žozea Murinja jer "imaju iste ambicije".

Matić je prethodno sa Murinjom sarađivao u Čelsiju i Mančester junajtedu.

- Imam iste ambicije kao klub i kao Murinjo i zbog toga sam došao. Imao sam brojne ponude, ali sam zbog Mua izabrao Romu. Kada nešto odlučim, nikad ne menjam mišljenje - rekao je Matić na predstavljanju u Rimu.

Srpski fudbaler nosiće broj 21 na dresu, a potpisao je ugovor na godinu dana, koji može da se produži na još jednu sezonu.

- Osećao sam da je pravo vreme za promenu. Serija A je jako, zahtevno takmičenje i sve je interesantnije. Ugovor na godinu? Videćemo u maju šta će biti, ali sam svakako siguran da sam napravio dobar izbor - izjavio je Matić.

Iskusni vezni fudbaler prethodnu sezonu proveo je u Mančester junajtedu i na 31 meču u svim takmičenjima nije uspeo da se upiše u strelce.

Video: Nemanja Matić i Milan Vasić na Kosovu zapevali rodoljubivu pesmu, a onda zaigrali kolo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA