"Zvezda je koliko danas prvak Srbije, ostali nemaju šta da traže"

Kosanović ističe i da su Čuka i Voždovac "svetlo u tunelu" kada je u pitanju srpski fudbal

  • 10
Milorad Kosanović Foto: MN Press

Nekadašnji trener Crvene zvezde Milorad Kosanović, kao i uvek do sada, "bez dlake na jeziku" govorio je o srpskom fudbalu i sezoni koja je pred nama!

Sezoni koja po njemu neće imati rezultatsku draž kada je u pitanju trka za titulu, što je i sam potvrdio u razgovoru za "Sportski žurnal."

- Zvezda je koliko danas prvak države, preostali nemaju šta da traže. Najizbalansiraniji tim ima u poređenju s konkurentima, moćniju logistiku. Zato i ne možemo da očekujemo visok kvalitet ligaškog fudbala. S druge strane, interesantnost gledanja bi mogli da uvećaju Partizanov tim na nižem nivou od prošlogodišnjeg i na to reakcija Čukaričkog. Vojvodina je kao nešto poradila na jačanju kluba i ekipe, ali neubedljivo... meni. Ostali su podjednako slabi, boriće se za preostala mesta. A, ovi što su ušli u ligu i oni što su u minuloj sezoni jedva ostali – za ostanak u elitnom rangu - jasan je Kosanović.

Osvrnuo se iskusni stručnjak i na suđenje koje nas očekuje već od subote.

- UEFA je stisla nacionalni savez i nazire se boljitak, ne i kad su u pitanju utakmice Zvezde i Partizana. Preostali, kako koji... Postojeće stanje biće sve dok ne budemo privatizovali klubove, dakle, kad se bude znao titular mnogi, kao dosad, neće moći da se igraju s ljudima. Čukarički i Voždovac su egzaktan primer, slikovito rečeno: svetlo u tunelu. Pričam o tome već desetak godina, uludo razumljivo. Iako sam svestan velike moći oponenata i neimanja sluha za otupljenje uticaja mračnih tipova u srpskom fudbalu.

Video: Kosanović o Vojvodini posle meča: Sramota me njihovog ponašanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    7. jul 2022 | 10:35

    Нормално, Звезда је озбиљан клуб, институција, за разлику од неких који као јуре титулу, а ни свој лавор не могу да среде и уреде мало, а хоће за њих недостижну титулу...плус, успеси Звезде у европи им омогућили да осете како је играти бар квалификације за ЛШ, јер су до сада играли по неким селима и приградским насељима...

  • Markoniii

    7. jul 2022 | 11:42

    Zvezda ovu ligu može i sa petlićimi da igra,uzeće titulu,jer jednostavno drugima nije dozvoljeno da je uzmu....imaju mnogo moćnog navijača,sudije,filijale....i na kraju Terzu madjiju....samo da ne prodju kao OFK.....mada neće to navijač dozvoliti...

  • Saša

    7. jul 2022 | 10:25

    Bar 20 bodova razlike će biti između zvezde i drugog možda partizana ka 34 tituli i 27 kup..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA