≫ 

Pešić: Neću doći u Zvezdu, nemam ja kvalitet za crveno-bele i ovu našu Superligu

Popularni Šilja "odjavio" srpskog šampiona

  • 24
Aleksandar Pešić Foto: MN Press

Srpski napadač Aleksandar Pešić ni ovog leta se neće vratiti u Crvenu zvezdu, klub za koji je igrao u sezoni 2017/18!

Pešić je trenutno igrač turskog Karagumruka, bio je velika želja sportskog sektora crveno-belih, ali je popularni Šilja u razgovoru za "Mocartsport" odbacio mogućnost dolaska na Marakanu.

- Neću doći u Crvenu zvezdu ovog leta. Nešto sam razmišljao. Svašta mi se lomi I mota po glavi. Shvatio sam da ja prosto nemam kvalitet za Crvenu zvezdu. Posebno nemam kvalitet za ovu našu Superligu - rekao je Pešić.

Iskusni napadač je istakao da novac nije problem, zahvalio se i čelnicima Zvezde na tome što su ga kontaktirali, dok konkretan razlog neprihvaćanja ponude nije želeo da obelodani.

Podsetimo, Telegraf je u sredu popodine objavio da je Zvezda bila spremna da Turcima palti i milion evra za usluge napadača koji ima još godinu dana ugovora. Ni novac za platu ne bi bio problem, jer je Pešić zarađivao između 600-700 hiljada evra godišnje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    7. jul 2022 | 13:40

    Lik je sarkastičan, čisto da ne lupate u komentarima. Kad je on bio voljan da igra za CZ, neki su mu rekli, kako on nema dovoljno kvaliteta ni za domaću ligu, a kamoli za Zvezdu. E sad kad tim nekima škripi pod nogama, pa ga u očaju zovu da se vrati, jer obraza nemaju. Karma rodjaci, karma…

  • milan

    7. jul 2022 | 13:00

    Zadovoljstvo je obostrano :)

  • Darko

    7. jul 2022 | 13:13

    Ljudi koji daju komentare uopste ne kapiraju coveka.Covek se sa njima sprda do koske:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA