≫ 

Fudbaler Reala opljačkan na odmoru: Njegova devojka sumnja da ih je kuvar omamio

Neverovatna priča sa Ibice

  • 1
Fudbal, FK Liverpool -FK Real, Liverpul, Real Madrid Foto: Tanjug/AP

Fudbaler madridskog Reala Federiko Valverde proveo je odmor na Ibici zajedno sa svojom devojkom Minom Bonino, ali se to umesto savršenog letovanja pretvorilo u pravi košmar.

Valverdeova devojka je ispričala kako se sve dogodilo.

- Kada smo došli u kuću, kuvar je već bio tamo. Rekao nam je kako trenutno ima samo jedan ključ od kuće te da će ga zadržati kako bi ujutru mogao da uđe u kuću i napravi nam doručak, a da nas ne ometa. Sledeće jutro nisam mogla da ustanem iz kreveta, sve mi se vrtelo, povraćala sam - započinje priču Bonino.

Kada je ustala iz kreveta uvidela je da su ona i Valverde opljačkani.

- Sat vremena kasnije jedva sam ustala  i spustila u prizemlje, gde su nam koferi bili ispreturani. U bunilu sam nekako našla novčanik, ali bio je prazan. Ukradeno nam je 10 hiljada evra iz njega. Onda se pojavio kuvar i rekao da je sve tako bilo kada je on došao u kuću - rekla je devojka Valverdea.

Kuvar je zatim nestao, a Valverdeova devojka je ispričala da su ona i njen dečko otišli na testiranje na opijate u bolnicu jer su sumnjali na to da im je kuvar tokom večere u hranu stavio drogu kako bi ih omamio i opljačkao, a isto su pretpostavili i u agenciji koja im je iznajmila kuću.

Ipak, nalazi na psihoaktivne supstance su bili negativni, a Bonino je rekla da joj je najteže palo to što joj je neko dirao privatne stvari i video je polugolu dok je spavala.

Video: Pogledajte napad na fudbalera Arsenala: Bejzbol palicom hteo da ga prebije i pokrade, pa pobegao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Распучин

    9. jul 2022 | 16:22

    Страшно се узнемирила јер је неко видео полуголу у кревету, а на фоткама јадна закопчана до грла.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA