≫ 

Čelsi "baca bombe" kao pod Romanom: Sterling je završen, Siti na pragu da izgubi još jednog igrača

Čeka se samo da transfer bdue ozvaničen

  • 0
FK Njukasl  - FK Mančester siti Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klub Čelsi na dobrom je putu da stavi tačku na najveći transfer ovog leta, zasad, onaj koji se danima najavljuje ma relaciji Mančester - London. Prema pisanju nekolicine relevantnih engleskih medija i transfer insajdera, Rahim Sterling je novi igrač Čelsija!

Zvanično to nije još, pošto je preostalo da dva kluba završe svu papirologiju i utanače detalje koji su prethodnih dana bili nerešeni, jer što se tiče igrača on je svoje lične uslove ugovorio sa novim poslodavcima. Razgovarao je i sa menadžerom Tuhelom i sa te strane nema prepreka da se transfer realizuje, pa se čeka samo "mig" šampiona Engleske.

Stvari stoje ovako: Siti je pristao na ponudu "Plavaca" od 45 miliona funti (53 miliona evra) plus bonuse od 10 miliona funti (11.8 miliona evra) na koliko bi maskimalno mogao da izađe Siti od prodaje svog ponajboljeg igrača.

Sterling će potpisati petogodišnji ugovor sa Čelsijem.

Nekadašnja velika nada Liverpula tako će napustiti Siti posle sedam godina tokom kojih se profilisao u jednog od najpouzdanijih igrača "Građana" i simbol ekipe koja i danas vlada engleskim fudbalom.

Međutim, sa Sterlingom se ne završava Čelsijeva kupovina kod velikog rivala, jer je posle Sterlinga na putu za London i holandski defanzivac Nejtan Ake (27) koji je, navodno, dogovorio sa "Plavcima" uslove, ali se čeka dogovor klubova. Prema navodima engleskih medija, Siti nije viljan da pusti Holanđanina za ispod 45 miliona funti.

Kako bilo, Čelsi je u opasnoj ofanzivi, ponovo je jak i moćan, i sa novim vlasnicima (merikancima) kao što je to nekad bio sa Romanom Abramovičem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA