≫ 

Vulkan radosti na "Karađorđu", Napredak promašio penal u 98. minutu, Voši pripala drama!

Tragičar meča Džugurdić koji je sa 11 metara lansirao loptu preko prečke

  • 0
FK Vojvodina Foto: MN Press

Fudbaleri Vojvodine startovali su u novoj sezoni Superlige "tesnom" pobedom protiv kruševačkog Napretka rezultatom 1:0, uz mnogo sreće na kraju pošto je igrač "Čarapana" Džugurdić promašio jedanaesterac duboko u nadoknadi vremena. U momentu kada je Džugurdić gađao sa "kreča" igrao se 98. minut!

Čitav stadion je u tom momentu bio na nogama, Voša je imala pobedu u rukama, ali i da se odbrani od penala što ume da bude nemoguća misija, ali je sve na kraju završeno sa "hepi endom" po Novosađane - Džugurdić je lansirao loptu preko gola i izazvao erupciju slavlja na "Karađorđu".

Inače, strelac gola za "Lale" bio je Veljko Simić u 55. minutu, za vođstvo, ispostavaiće se i za pobedu u ovom zaista uzbudljivom  meču koji je posmatralo oko 3.000 navijača.

U isto vreme, u Surdulici, jedan drugi novosadski klub je ispisao istoriju - novajlija Mladost GAT je zabeležio prvu pobedu u društvu najboljih ikada!

Ekipa iz novosadskog naselja Satelit je slavila na teškom gostovanju na jugu Srbije rezultatom 2:1 i tako na sjajan način krenula da ispisuje nove stranice istorije kluba.

Superliga, 1. kolo

Petak

Voždovac - Novi Pazar 1:0

Subota

Čukarički - TSC 1:4

Javor - Partizan 0:4

Mladost - Spartak Subotica 1:1

Nedelja

Crvena zvezda - Radnički Niš 4:0

Radnik - Mladost GAT 1:2

Vojvodina - Napredak 1:0

Ponedeljak

Kolubara - Radnički 1923 20

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA