≫ 

Zvanično! Kristijan Belić je novi fudbaler Partizana: "Jedva čekam derbi"

Dojučerašnji vezista Čukaričkog potpisao ugovor na četiri godine i zadužio dres sa brojem 40

  • 18
Kristijan Belić potpisao za Partizan Foto: FK Partizan

Najavili smo jutros da će Partizan u toku današnjeg dana rešiti pitanje bonusa za narednu sezonu, tačnije proširiti opus momaka u timu koji odgovaraju besmislenom pravilu FSS i to se obistinilo pošto je Kristijan Belić (21), vezista Čukaričkog, i zvanično zadužio opremu crno-belih!

Mladi fudbaler stiže kao slobodan igrač (klubovi dele buduće procente), potpisao je ugovor na četiri godine i zadužio dres sa brojem 40, a moći če odmah da se stavi na raspolaganje treneru Iliji Stolici, pošto je prošao kompletne pripreme sa "brđanima".

Belić inače pokriva poziciju zadnjeg veznog, koja je ostala delimično upražnjena odlaskom Marka Jevtovića u Gazijantep, a problem bi u perspektovi mogao da se "produbi" ukoliko i Saša Zdjelar napusti klub, a postoje takvi nagoveštaji,

Otuda su iz Humske reagovali na vreme, potražili rešenje na pomenutoj poziciji, ali ukalkulisali i mogućnost da novajlija bude bonus fudbaler, kako bi mogli da kombinuju više igračkih opcija u rotaciji na različitim mestima u timu.

- Osećam se super! Saznao sam za transfer u medijima i onda sam se odmah čuo sa svojim menadžerima, neverovatno brzo se sve izdešavalo. Partizan sam pratio prošle sezone, a pogotovo pošto nam je Saša Ilić bio trener, mada bih pratio i da nije bilo tako. Od igrača poznajem Svetozara Markovića, Nikolu Terzića, ali nadam se da će me svi prihvatiti dobro - rekao je Kristijan Belić po potpisivanju ugovora.

Upitan kako bi sebe predstavio navijačima Partizana, rekao je:

- Sebe bih opisao kao agresivnog igrača, koji uvek daje sve od sebe, sto posto na terenu i van njega i to je ono što mogu da očekuju od mene. Spreman sam, prošao sam pripreme, tako da očekujem od sebe da budem spreman i koristan timu. Nadam se da će navijači biti uz nas ove sezone i bodriti nas na svakom meču.

Belić posebno iščekuje jedan događaj u Partizanu...

- Derbi, naravno, šta drugo nego najveća utakmica u Srbiji koju može neki igrač da odigra, a posebno mi je drago što ću ga igrati u dresu Partizana - zaključio je Kristijan Belić,

Podsetimo, pre Kristijana Belića (Čukarički), Partizan je angažovao Zlatana Šehovića (Makabi Natanja), Aleksandra Filipovića (Bate Borisov), Patrika Andradea (Karabag, slobodan igrač), Svetozara Markovića (Olimpijakos) i Fusenija Dijabatea (Trabzonspor) i ostalo je otvoreno pitanje još jednog napadača, koji bi bio podrška Rikardu Gomešu, ukoliko klub ne preusmeri svu pažnju na mladog Sameda Baždara, koji je minulog vikenda u Ivanjici postigao svoj prvi gol u seniorskoj konkurenciji.

Video: Žandar prolazi ispred Natha u korneru i dobacuje: Momenat u Ivanjici koji je mnogima promakao

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lee Addy

    11. jul 2022 | 13:45

    Hahahhaah lik u Čuki grejao klupu a već “jedva čeka” derbi. Ovi nastavljaju da dovode škart i posle im drugi kriv kad ostanu bez titule.

  • X

    11. jul 2022 | 13:42

    Idi mali odremaj još malo

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    11. jul 2022 | 13:52

    Да, да, да, и онда паркирате бус испред гола, и приморате Магика да се мааало више потруди и покаже вам магију, због које кмечите...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA