"Bomba" iz Italije uradila prvi intervju s Jovićem: Luki nije bilo lako na "debiju" u Firenci

Srpski reprezentativac upoznao prelepu voditeljku Fiorentine sa kojom je uradio i intervju za klupsku televiziju

  • 6
Luka Jović, Rosela Petrilo Printskrin: Youtube/ACF Fiorentina

Luka Jović je potpisao za Fiorentinu, gde se nada da će vratiti karijeru na pravi kolosek posle tri godine "grejanja klupe" u Real Madridu. Dao je srpski reprezentativac i svoj prvi intervju nakon što je zadužio dres Viole, a novinarka koja je imala tu prilku jeste klupska voditeljka Rosela Petriljo.

Pre intervjua su napravili i selfi za uspomenu, a Luka je Roseli ispričao kakva su njegova očekivanja, šta ga je motivisalo da izabere baš Firencu za nastavak karijere, kao i kakvu poruku ima za navijače.

Nije bilo lako Joviću tokom intervjua, jer Rosela važi za jednu od najatraktivnijih novinarki u Italiji, a i obukla se provokativno, kako to u Italiji žene često rade uz dekolte koji se nazirao.

Svojevremeno je Artur Kabral, saigrač Jovića, koji je stigao u Fiorentinu takođe pao u iskušenje kada je po prvi put video voditeljku kluba, a on tada nije odoleo, pa je postao hit na društvenim mrežama.

- Hvala, jako sam srećan što sam ovde, zahvalio bih se ljudima iz kluba što su mi ukazali priliku da budem deo Fiorentine i nadam se da ću ispuniti njihova očekivanja - bila je prva poruka Jovića na intervjuu.

Otkrio je Luka da je pričao i sa srpskim reprezentativcima koji igraju u Fiorentini i da je dobio lepe preporuke.

- Ima već nekoliko igrača iz Srbije ovde, Nastasić, Milenković, Terzić, pričali su mi mnogo lepih stvari o klubu, o treneru, da može da podigne igrača i da svakom igraču treba takav trener u karijeri, pa sam se odlučio na taj korak. Sviđa mi se italijanski fudbal, nadam se da će ova odluka biti dobra i za mene i za klub.

Nada se i borbi za vrh tabele u novoj sezoni.

- Mislim da će liga biti zanimljiva, ima mnogo izjednačenih klubova koji će se boriti za vrh tabele, nadam se da ćemo mi uspeti da se izborimo, gledao sam mnogo utakmica prošle sezone, verujem da ćemo ove godine uspeti da napravimo bolji rezultat.

Imao je Jović i poruku za navijače.

- Dobio sam puno poruka, drago mi je da su srećni što sam ovde. Pokušaću da ih veselim cele sezone i svih ovih godina kojih ću biti u klubu nadam se. Oni su bitni za svaki klub, Fiorentina ima fantastične navijače, nadam se da ih nećemo razočarati. Daću na svakom treningu 100 odsto, biću u službi tima i nadam se da mogu da očekuju puno golova.

Jović se upoznao sa trenerom i igračima i srećan je đto će sarađivati njima.

- Pričao sam sa njima, poželeli su mi dobrodošlicu, drago mi je što ću biti deo ovog kluba, što ću sarađivati sa mladim i perspektivnim trenerom kao što je Vinćenco i nadam se zajedničkom uspehu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA