Zvezda "oživela" navijačku akciju sa proslave titule, Kangva poslao jasnu poruku Delijama

Crveno-beli barjaci su očigledno i dalje u modi

  • 0
Fk crvena Zvezda - FK Voždovac, Delije Sever Foto: Nikola Anđić

Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da "oživi" akciju sa proslave 33. titule prvaka države, te su zbog velikog interesovanja navijača obezbedili crveno-bele barjake i na startu ove sezone!

Naime, Navijači Zvezde će vredan rekvizit moći da obezbede u Red Star šopu i na taj način se pripreme za dolazak na stadion, a prvu priliku imaće već u subotu kada izabranike Dejana Stankovića očekuje utakmica 2. kola Superlige Srbije protiv Kolubare.

- Deset različitih vrsta barjaka sa motivima Crvene zvezde će svi zainteresovani moći da pronađu po dobro poznatoj ceni od 500 dinara. Pozivamo sve navijače da obezbede svoj barjak na vreme, zauzmu mesto na tribinama i budu uz svoj tim u još jednoj istorijskoj sezoni - navodi se u saopštenju.

Inače, poruku navijačima poslao je i novajlja Kings Kangva koji je u nedelju veče, u pobedi crveno-belih nad Radničkim iz Niša (4:0), bio strelac gola.

- Oduševljen sam navijačima, imao sam priliku da pogledam snimke i vidim kako izgleda kada je Marakana puna. Bili su fenomenalni tokom čitave utakmice protiv Radničkog, voleo bih da ih bude više i da zajedno ostvarujemo ciljeve - rekao je Kangva i dodao:

- Očekujemo u subotu ispunjenije tribine i našu još bolju realizaciju. Potrudićemo se da i na sledećem meču postignemo veliki broj golova u kojima će uživati svi zvezdaši.

Video: Kangva došao do prvenca u debiju za Zvezdu: Momenat kasnije salutirao severu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA