Partizan pokrenuo akciju: Uz sezonsku kartu potencijalno do Nathovih kopački sa večitog derbija

Dobitnik će biti specijalni gost Partizana na utakmici protiv TSC-a

  • 6
Bibars Natho Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana pobedom su otvorili novu sezonu u Superligi Srbije na gostovanju Javoru u Ivanjici, a već u narednom kolu ih očekuje susret sa Radničkim u Nišu.

Nakon toga, crno-beli će konačno odigrati i svoj prvi meč na stadionu u Humskoj ulici pred domaćim navijačima, a pošto je prodaja sezonskih ulaznica već uveliko u toku, u Partizanu su se setili da dodatno podstaknu svoje pristalice.

Naime, Partizan je rešio da daruje srećnog navijača koji bude kupio sezonsku kartu za bilo koju tribinu ili ložu kopačkama iz 165. večitog derbija koje je nosio Bibras Natho, koji se direktno putem Instagrama obratio Grobarima.

- Pozdrav za navijače Partizana. Vi znate koliko ste nam važni i da želimo da vas vidimo na stadionu sa nama. Ovo su kopačke u kojima sam postigao poslednji gol na večitom derbiju. Jedan od vas ima šansu da osvoji ove kopačke ukoliko kupi sezonsku ulaznicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by FK PARTIZAN (@partizanbelgrade)

Dalje se navodi da svi koji budu želeli da učestvuju u ovoj akciji treba da zaprate Bibrasa Natha i nalog Fudbalskog kluba Partizan na Instagramu i da postave svoju fotografiju sa novom sezonskom ulaznicom uz tag #novipartizansezonska22/23.

Srećni dobitnik će biti ozvaničen 20. jula 2022. godine, a on će biti i specijalni gost na utakmici 3. kola Superlige Srbije između Partizana i TSC-a, kada će mu Bibras Natho uručiti kopačke i fotografisati se sa dobitnikom nagrade.

Video: Stolica posle trijumfalnog debija kritikovao teren u Ivanjici: To je osnovna stvar za kvalitet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Izprincipa

    11. jul 2022 | 18:30

    Bolje da su uzeli od Kataija veca navala bi bila 😁😁😁

  • glok

    11. jul 2022 | 18:54

    Ovo ni u cirkusu nema, sto ima kod Ndh jsd-ovaca!

  • Mile

    11. jul 2022 | 19:07

    Auuuuuu druže koliko se ja razumijem u fudbal od kada igraš u partizanki niste dobili derbi a to ti je zadnjih 7-8 derbija ,taj ,,sretnik " što dobije kopačke neće se po dobru sjećati rezultata i tog derbija ,al' ajde kada je džabe sve se lakše podnosi!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA