≫ 

Sin bivšeg igrača Zvezde debitovao u debaklu Liverpula protiv Junajteda

Tim iz Mančestera ubedljivo je slavio rezultatom 4:0

  • 0
Stefan Bajčetić Foto: Profimedia: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Stefan Bajčetić (17), sin nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Srđana, debitovao je u utorak popodne za prvi tim Liverpula!

Bajčetić je na prijateljskom meču protiv Mančester junajteda ušao u igru u 32. minutu meča, zajedno sa još devetoricom fudbalera koje je Jirgen Klop poslao na teren.

Nemac je očigledno bio besan na svoju ekipu koja je u tom trenutku gubila rezultatom 2:0 (strelci Sančo i Fred), dok je minut posle tih izmena mrežu Redsa tresao i Antoni Marsijal za konačnih 3:0 na poluvremenu.

I Erik Ten Hag, novi trener Đavola, ubacio je 10 novih igrača u 46. minutu, a jedan od njih - Fakundo pelistri - postavio je konačnih 4:0 u 76. minutu. Vredi pomenutio i to da je Stefan Bajčetić u 62. izašao iz igre, kao i kompletna postava koja je u 32. ušla u igru.

Što se tiče Bajčetića, on stilom igre podseća na Fabinja koji pokriva poziciju defanzivnog veznog i štopera. Stigao je na Enfild iz Španije, za koju takođe može da nastupa. Njegov otac Srđan je za Zvezdu najpre igrao kao pozajmljen igrač Selte 1995. godine, da bi crveno-beli dres potom nosio od 1998. do 2001. godine. Pre Selte nastupao je za Vojvodinu dve godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA