≫ 

Zvezdina šarmantna voditeljka najavila "šminkanje" Marakane, pa se i sama latila četke

Sa Tanjom u akciji

  • 0
Voditeljka Tanja Šajković farba Printskrin: Youtube/Zvezda TV

Nova sezona za Crvenu zvezdu je krenula superligaškim testom lakog intenziteta protiv Radničkog, pobeda je bila laka i ubedljiva, ali je tek prva na dugom putu koja čeka sve u crveno-belom taboru. Jasno, veliki posao tek predstoji ekipi, treneru Stankoviću i njegovim saradnicima, a uporedo sa onim što je bitno za sam teren, radi se punom parom i van terena, za što prijatniji ugođaj navijača na stadionu.

O radovima koji se trenutno odvijaju na "Marakani", tačnije o "šminkanju" pojedinih delova stadiona, javnost je upoznala šarmantna zvezdina voditeljka Tatjana Šajković.

Poslednja epizoda "fleša" iz Zvezde najviše govori upravo o farbanju i doterivanju pojedinih sektora tribina, a fokus je bio na udarnoj navijačkoj, severnoj. Dofarbano je stepenište između sedišta, kao i toaleti, a Tanja nije sedela skrštenih ruku. Latila se četke i pokazala da joj "muški" posoa niej stran. Kad je Zvezda u pitanju, ništa nije teško.

Pogledajte u nastavku Tanju i njenu reportažu sa Marakane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA