≫ 

Debi iz snova Luke Jovića za Fiorentinu, dao četiri gola u pripremnoj utakmici

Rival Srbinu i ljubičastima bio je Real Vićenca, ali golovi su golovi

  • 24
luka jović Foto: twitter/stefanson69

Srpski napadač Luka Jović zablistao je već na svom debiju za novi klub Fiorentinu u koji je stigao nedavno posle odlaska iz Real Madrida. Reprezentativac Srbije postigao je čak četiri gola u glatkoj pobedi Viole nad članom Serije C Real Vićencom rezultatom 7:0.

Joviću je za ovaj učinak bilo potrebno samo četrdesetak minuta, meč je krenuo sa klupe, a po ulasku u nastavku usledila je neumoljiva egzekucija našeg golgetera. Luka je postigao

treći, peti, šesti i sedmi gol na utakmici.

Prvi je bio iz penala, da otvori seriju u Fiorentini, potom je usledila rutinerska reakcija u kaznenom prostoru, dok je najlepši momenat bio njegov pogodak glavom u duelu sa igračem rivala. Jović je u toj situaciji bio dominatan i superioran u skoku.

Za kraj goleade, Jović je još jednom bio u pravo vreme na pravom mestu posle savršene asistencije saigrača i jednostavno pogodio mrežu. Nema šta, odličan početak Luke u novom klubu i najava boljih dana za momka iz Janje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA