Zvezda u tajnosti odigrala utakmicu i dobila 4:0: Pogledajte golove protiv srpskoligaša

Rival je bio Studentski grad

  • 5
FK Crvena zvezda Printskrin: Twitter

Između utakmice 1. kola Superlige Srbije i 2. koji ih očekuje u subotu, fudbaleri Crvene zvezde odigrali su u sredu prijateljski meč protiv srpskoligaša Studentskog grada!

Crveno-beli su slavili na pomoćnom terenu marakane rezultatom 4:0, a strelci su bili Rišairo Živković, Ibrahim Mustafa, Vladimir Lučić i El Fardu Ben koji se vratio obavezama posle smrtnog slučaja u porodici.

Iz Zvezde javljaju da je trener tima Dejan Stanković pružio priliku igračima koji nisu imali veliku minutažu protiv Radničkog iz Niša. Podsetimo, srpski šampion je taj meč dobio sa 4:0.

- Igrači koji su nastupali danas su pokazali od prvog minuta želju da se nametnu stručnom štabu i samo još jednom potvrdili da je svaki fudbaler ravnopravan član prvog tima - stoji u opisu meča.

Kada već govorimo o Zvezdi, dodaćemo i to da su tokom dana crveno-beli sporazumno raskinuli ugovor sa Italijanom Kristijanom Pićinijem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    13. jul 2022 | 14:17

    Sta radite sa tim Risairom vise, da l' znate... cas hoce da ga se rese , pa ga stavljaju da igra.. haos. Ovaj mister stvarno mi je neki put neshvatljiv sa svojim odlukama.

  • Gost00

    13. jul 2022 | 15:01

    Igralo se 2x30min u 52min bilo 1:0 za cz posle trener Studenjaka zamenio sve dao sansu klincima 2004 2005 tad im se naklatili i dali 3komada za 8min smesno

  • 534

    13. jul 2022 | 14:18

    Jel i ovde Luka Jović dao 4 komada?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA