≫ 

Ruski ili američki kapital, svejedno je, Čelsi "kida" prelazni rok: Stiže zver iz Napulja

Kulibali pristiže na medicinske preglede i uskor će obući tamiju nijansu plave

  • 1
Kalidu Kulibali, FK Napoli Foto: MN Press

Briga navijača Čelsija oko toga šta će biti sa klubom posle odlaska ruskog patrona Romana Abramovića, bila je bez osnova. Skupa igračka pala je iz ruku ruskog u ruke američkog kapitala, i sve je kao pre...

"Plavci" su sa novim vlasnicima (Tod Boeli i Behdad Egbali) rešili da odmah pokažu konkurenciji da misle ozbiljno, otud su već rešili transfer Rahima Sterlinga iz Sitija, blizu su da završe potpis Nejtana Akea sa iste adrese, a ono što je sigurno je da na "Stamford Bridž" stiže defanzivna zver Kalidu Kulibali.

Prema poslednjim informacijama, transfer Senegalca iz Napolija u London je u završnoj fazi. Robustni momak je na putu ka svojoj narednoj stanici u karijeri gde trebalo da prođe sve formalnosti kao uslov da parafira veliki ugovor. Medicinski pregledi ga čekaju već danas, a nakon toga, ako sve prođe prema očekivanjima, za koji dan će se pridružiti novim saigračima koji su na mini turneji po SAD.

Čelsi će za Kulibalija Napoliju platiti inicijalnih 40 miliona evra plus bonuse na osnovu timskih rezultata ekipe Tomasa Tuhela. Senegalac će u čelsiju imati velikih 10 miliona evra godišnju platu (neoporazovanu).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA