Zvezda se javno zahvalila navijačima i poslala im poruku pred Kolubaru

Crveno-bele raduje poseta na premijeri

  • 2
Zvezda efikasna protiv Radničkog u prvom kolu Superlige Srbije Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivom pobedom otvorili su novu sezonu u Superligi (4:0), a iz kluba su se javno zahvalili navijačima koji su crveno-bele podržali na premijeri protiv Radničkog iz Niša!

Zvezdu je protiv Nišlija gledalo ukupno 16.274 navijača, što je jedna od najvećih poseta u 21. veku kada su u pitanju otvaranja sezone.

- Prelepo nedeljno veče na Marakani... Čak četiri gola u mreži rivala, debitanti koji su skrenuli pažnju na sebe, Zvezdina deca na terenu, i preko 16 hiljada ljudi na tribinama koji su zdušno davali podršku svom klubu i na čijim krilima je ostvarena izuzetno važna pobeda. Preciznije, na otvaranju sezone na Marakani bilo je 16.274 navijača, što je jedna od najvećih poseta u 21. veku, ali i pokazatelj toga da Zvezdina publika puni stadion i da će tek da se pokažu u najboljem svetlu u narednim mečevima. Jer naši fudbaleri to zaslužuju! Pokazali su i na meču protiv Radničkog da Crvene zvezda igra lep i efikasan fudbal - stoji u saopštenju Zvezde i dodaje se:

- Ne čudi poseta, jer je Zvezdina publika uvek znala da prepozna momenat, o čemu često govori i Zvezdino dete, a sada trener našeg tima - Dejan Stanković. Svaka sezona je važna, ali složićemo se da je ova za nijansu važnija od svih prethodnih, jer ćemo sada moći da u jednoj takmičarskoj godini - dva puta obezbedimo plasman u Ligu šampiona. Prvi put kroz kvalifikacije koje nas čekaju u avgustu ove godine, a drugi kroz prvenstvo, s obzirom da šampion Superlige direktno ide u najelitnije evropsko klupsko takmičenje. A svi znamo koliko je Liga šampiona važna.

Zvezda svoj naredni meč u šampionatu igra protiv Kolubare u subotu od 20 časova, a iz kluba su uputili poziv publici da ponovo ispune tribine.

- Sezonu smo započeli ubedljivo i želimo da je na taj način i nastavimo, a vaša podrška nam je od ogromnog značaja, ali i važnosti kako bi sve ciljeve koje smo postavili - uspeli i da ispunimo. Jer zna se dobro da ste naš 12. igrač! Vidimo se na Marakani, u subotu od 20 časova, da se zajedno radujemo - poruka je iz kluba.

Cene karata su sledeće:

SEVER: 300 dinara

ISTOK: 400 dinara

ZAPAD: 500 dinara

VIP ZAPAD: 1000 dinara

VIP 1 i VIP 2: 2000 dinara

VIP GALERIJA: 3000 dinara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    14. jul 2022 | 16:01

    Protiv kolubare daj bože da bude 10 000 zvezdaša, ka 34 tituli, napred zvezda...

  • marko

    14. jul 2022 | 08:02

    I duhu treba da se zahvali za neogranicen budzet svake god

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA