Ronaldo postaje najskuplji fudbaler u istoriji, dobio je ponudu od 300 miliona

Klub se drži u tajnosti, ali je poznata država

  • 3
Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug / AP

Napadač Mančester junajteda Kristijano Ronaldo mogao bi ovog leta da postane vlasnik najskupljeg transfera u istoriji fudbala!

Prema navodima portugalskih i španskih medija, za Ronalda je spremna ponuda od 300 miliona evra od neimenovanog kluba iz Saudijske Arabije. S tim da bi sam fudbaler zaradio neverovatnih 250 miliona.

Junajtedu bi za Ronalda bilo plaćeno 30 miloiona evra, 20 bi išlo posrednicima u potencijalnom transferu, a ostatak bi inkasirao sam igrač za dvogodišnji ugovor.

Ponuda jeste primamljiva, s tim da je pitanje koliko je izvodljiva. Podsetimo, Portugalac trenutno prednost daje igranju u Evropi. Pominje se Čelsi kao potencijalni novi klub, nudio se i PSŽ-u i Bajernu, dok je poznata njegova želja da karijeru završi u Sportingu.

- Karijeru ću završiti u Sportingu, moram da mu se odužim igranjem barem jednu sezone. Taj klub me je skautirao kad nko drugi u meni nije ništa video, on je od mene napravio igrača i bez njega bih verojatno radio u Mekdonaldsu - jasan je bio Ronaldo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA