Levandovski razapet na dve strane, Bajern ga ne da, Barsa "iz petnih žila" zapela za Poljaka

Neizvesnost oko transfera Poljaka dostiže vrhunac

  • 0
Robert Levandovski Foto: Tanjug - AP

Fudbalski klub Bajern poručio je rukovodstvu Barselone da poljski napadač Robert Levandovski može da pređe u katalonski klub uz obeštećenje od najmanje 50 miliona evra, prenose španski mediji.

Španski sportski list "Marka" navodi da čelnici Bajerna žele do subote da reše situaciju sa Levandovskim, i podseća da Levandovski već nedeljama pokušava da pređe u ekipu sa "Nou Kampa", ali da se dva kluba još nisu dogovorila.

Poljski napadač se pojavio početkom nedelje na startu priprema minhenskog kluba za narednu sezonu, iako je takvu situaciju fudbaler Bajerna želeo da izbegne.

Španski mediji tvrde da Levandovski ne želi da se pobuni i da izbegava klupske obaveze sve dok transfer ne bude realizovan. Bajern planira da u subotu predstavi tim za novu sezonu, a plaši se eventualnog sukoba Levandovskog i navijača minhenskog kluba, koji su ogorčeni na poljskog reprezentativca.

"Marka" tvrdi da čelnici Barselone pokušavaju da ubede rukovodstvo Bajerna da spusti cenu za poljskog fudbalera, ali nemački klub ne želi da proda Levandovskog za manje od 50 miliona evra.

- Fudbaleri Barselone za vikend putuju u Majami, a trener katalonskog kluba Chavi Ernandez očekuje da se Levandovski što pre priključi katalonskom klubu zbog čega će pregovori biti intenzivirani narednih dana - navodi španski list.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA