≫ 

Zvezda u pregovorima za transfer Partizanovog dželata, najboljeg strelca Lige konferencija

Crveno-beli u kontaktu oko potencijalnog transfera Sirila Desersa

  • 10
FK Partizan - FK Fejnord Foto: Nikola Tomić

Crvena zvezda je u potrazi za napadačem, bacili su crveno-beli oko na mnoga ozbiljna imena, a poslednje ime sa kojim su crveno-beli stupili u kontakt je nigerijski napadač Siril Desers.

Informaciju je preneo Mozzart Sport, a i Telegraf nezvanično saznaje da su kontakti između klubova uspostavljeni.

Desers je pod ugovorom sa belgijskim Genkom u koji se vratio nakon porazjmice u Fejenordu, gde je prošle sezone eksplodirao i bio najbolji strelac Lige konferencija sa deset postignutih golova, od toga je dva dao Partizanu, po jedan u oba meča osmine finala Lige konferencija.

Međutim, Desers nije želeo da ostane u Fejenordu, koji je bio spreman da plati otkupnu klauzulu od 4.000.000 evra, ali se nigerijski napadač nije složio sa ostankom u Roterdamu.

Zvezda je i ranije kontaktirala Genk za Desersa, međutim, tada je dobila informaciju da je potrebno da plati oko 4.500.000 evra, što je za crveno-bele bilo neprihvatljivo i povukli su se iz pregovora.

Međutim, Genk se sada ponovo javio crveno-belima i spreman je da sasluša šta su crveno-beli spremni da ponude. Nezvanično, Zvezda je spremna da izdvoji do tri miliona evra za obeštećenje za napadača.

Ali, čak i da se klubovi dogovore, pitanje je koliko bi Zvezda uspela da nađe zajednički jezik sa Desersom, jer ako Fejenord nije mogao da isparira njegovim uslovima, pitanje je koliko to mogu crveno-beli.

Podsetimo, Zvezda uveliko se pregovara i sa Aleksandrom Pešićem, gde je malo zapelo na početku posle njegove izjave gde je istakao da ne zna da li je dovoljno dobar za Zvezdu, ali su pregovori nastavljeni i za sada to deluje kao mnogo realnija opcija u odnosu na Desersa.

Na kraju, nije isključeno da crveno-beli ovog leta dovedu i dva nova napadača i to da to bude tandem Desers - Pešić.

Video: Kangva došao do prvenca u debiju za Zvezdu: Momenat kasnije salutirao severu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA