Bomba bivšeg napadača Zvezde: Razgoropadio se kad je napustio Marakanu, dao 2 gola i odveo tim dalje

Nikola Krstović sjajno je počeo sezonu

  • 3
Nikola Krstović Printskrin: Youtube/nikolakrstovic9

Bivši napadač Crvene zvezde, Nikola Krstović, idealno je započeo novu sezonu za Dunajsku Stredu, koju je faktički sam odveo u drugo kolo kvalifikacija za Ligu konferencija u duelu protiv Kliftonvila iz Severne Irske.

Slovaci su prošli dalje ukupnim rezultatom 5:1, a u revanšu u Severnoj Irskoj bilo je 3:0 za Dunajsku Stredu i to najviše zahvaljujući Krstoviću.

Crnogorski napadač je ušao u igru u 64. minutu i samo minut kasnije postigao je fenomenalan gol za 2:0 sjajnim šutem, posle prvog kontakta sa loptom.

Do kraja meča Krstović je još jednom zatresao mrežu, ovoga puta sa bele tačke u 90. minutu, čime je postavio konačan rezultat.

Krstović je dao gol i u prvom meču i to pobednički za 2:1, pa je tako sa tri gola u dvomeču trasirao put svojoj ekipi u drugo kolo, gde ih čeka ekipa Vikingura sa Farskih ostrva.

Podsetimo, Krstović je prošlog leta prešao u Dunajsku Stredu. Na Marakani se nije proslavio, posebno u kvalifikacijama za Ligu šampiona prošle sezone, ali je utisak da je u Slovačkoj pokazao svoj puni potencijal.

Video: Razbio se Krstović, komičan trenutak fudbalera Zvezde s aerodroma: Uh, kako sam se prosuo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    15. jul 2022 | 10:13

    Cestitam, ali ipak je ovako najbolje... zdrav bio i tresi mreze gde hoces a u Zvezdu se ne vracaj!!!!

  • Bomba

    15. jul 2022 | 10:51

    Pa ga sad nece nigde biti 6 meseci,to su te bombe!

  • Шумадинац

    15. jul 2022 | 10:44

    Па сваки нападач процвета када оде од Станковића.шта ће њему нападачи када он зна само бункер да игра а дал игра против Вождовца или бајерна њему тактика иста

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA