Mrkela: "Nemamo problem na desnom beku, Gobeljić i Eraković pokrivaju poziciju"

Sportski direktor crveno-belih tvrdi da crveno-beli nisu deficitarni na poziciji uz desnu aut liniju, nakon što ke Kristijano Pićini napustio ekipu

  • 23
Marko Gobeljić, Mitar Mrkela Foto: FK Crvena zvezda

Sportski direktor fudbalskog šampiona Srbije Crvene zvezde Mitar Mrkela izjavio je danas da crveno-beli nemaju problem na poziciji desnog beka.

Tim sa Marakane sporazumno je raskinuo saradnju sa Italijanom Kristijanom Pićinijem, Milan Gajić pojačao je moskovski CSKA, pa je jedini klasični desni bek u redovima crveno-belih Marko Gobeljić.

- Korektno smo se razišli sa Pićinijem. Imamo igrače koji mogu da zadovolje na toj poziciji. Jedan od njih je Gobeljić, odlično je odigrao protiv Zenita. I Eraković može da pokrije bekovsku poziciju i u nogama ima više odigranih mečeva na poziciji beka. Nismo deficitarni na tom mestu - izjavio je Mrkela za Sportski žurnal.

Sportski operativac kluba iz Ljutice Bogdana govorio je i o statusu Filipa Falka i Rišaira Živkovića, koji bi trebalo da napuste klub.

- Živković nije u prvom planu. Razgovaramo o mogućem odlasku. Ima ponuda, videćemo. Falko je i dalje u Italiji, radi se na njegovom transferu - rekao je Mrkela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma da

    15. jul 2022 | 13:40

    Vrh je Gobeljic, nema boljeg beka od njega! On nije covek to je greska!

  • Srdjan

    15. jul 2022 | 13:57

    Sta li ti pricas neznalice jedna, stavljaces Erakovica na desnog beka koji je eksplodirao na stoperu decko.uz Dragovica... a za Gobeljica smo videli koliko moze protiv Radnickog kad ga je mali Mitrovic vozao kako je hteo, a da ne pricamo sta ce biti po njegovoj strani protiv ozbiljnijis ekipa u Evropi ili LS.. manite se corava posla u sezoni koja mnogo obecava

  • Raša

    15. jul 2022 | 13:52

    Mrkela mani se toga, traži drugi posao 😙

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA