≫ 

Čukarički ubacio u novu brzinu: Ovusu ponovo stanovnik Banovog brda, ugovor na dve godine

On je svojevremeno bio najbolja "prodaja" Brđana kada su u pitanju strani fudbaleri

  • 0
Samjuel Ovusu Foto: Marko Jovanovic

Ekipa Čukaričkog brzo je reagovala posle neprijatnog poraza od TSC-a (1:4) na otvaranju nove sezone u Superligi Srbije. Tako ćemo na Banovom brdu u nastavku sezone gledati jedno novo-staro lice.

Reč je o Samjuelu Ovusu, koji je svojevremeno bio igrač koji je Brđanima doneo najviše novca od transfera kada je u pitanju neki igrač iz inostranstva. Igrač iz Gane je u avgustu 2019. godine potpisao za Al Feihu iz Saudijske Arabije za 1.500.000 evra.

Između ostalog, nastupao je i za Radnik iz Surduilice, a sportski direktor Vladimir Matijašević nije krio radost zbog realizovanog posla i povratka Ovusua u dres Čukaričkog.

- Ispunjena mi je velika želja, na ovome sam radio desetak dana. Sa Ovusuom smo pravili odlične rezultate, uz njega je stasalo dosta igrača, na kraju smo i ostvarili odličan transfer. Sada se vraća da nam pomogne u izuzetno bitnoj sezoni. Sigurno smo da će ovo i za njega biti dobar korak u karijeri, baš kao što je bio i prvi put - izjavio je Matijašević.

Posle Al Feihe, preselio se u Al Ahli na pozajmicu, a od danas je ponovo član Brđana sa kojima je dogovorio saradnju an dve godine. Nema sumnje da će napad Čukaričkog dobiti na brzini dolaskom Ovusua, koji je u prvom mandatu imao 11 golova i 12 asistencija kraj svog imena.

Video: Čuka sa penala srušila Slask

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA