≫ 

Dirljiv oproštaj Srbina od Dinama: "Zagrebe, Hrvatsko, prijatelji, hvala za sve"

Komnen Andrić je iza sebe ostavio, kako kaže, tri najlepše godine u karijeri

  • 8
Komnen Andrić Foto: MN Press

Hrvatski prvak Dinamo je u petak saopštio da je prodao srpskog napadača Komnena Andrića (27) u francuski Klermon, čime je završena jedna lepa, trogodišnja priča između nekadašnjg napadača OFK Beograda i najtrofejnijeg hrvatskog kluba.

"Modri" su od prodaje Andrića zaradili milion evra, on je sa Francuzima potpisao do 2026. godine, a nakon što je posao završen, dugom emotivnom objavom se oprostio od Modrih.

- Institucijo Dinamo, tako ću početi. Došao je i taj najteži i najtužniji trenutak za mene. Nakon četiri najlepše godine u dosadašnjoj karijeri došlo je vreme da se oprostim od plave obitelji. Odlazim uzdignute glave jer sam u svakom trenutku dao svoj maksimum za ovaj dres. Kako na terenu, tako i van njega. Pre svega, hvala svima što ste me od prvog dana prihvatili na najlepši mogući način - napisao je Andrić na svom Instagramu.

Komnen Andrić Printskrin: Youtube/Hrvatska Nogometna Televizija

Andrić se zahvalio svima u dinamu, od čistačica do bivšeg prvog čoveka kluba Zdravka Mamića što se u Zagrebu osećao kao kod kuće.

- Najveće hvala mojim saigračima, mojim "bakićima", zbog kojih sam se osećao kao kod svoje kuće i što su mi omogućili da osvojim sve što sam osvojio otkad sam u Dinamu. Hvala i za nadimak koji sam dobio i koji ću s ponosom nositi celoga života. Baka! Veliko hvala i svim navijačima na konstantnoj podršci svih ovih godina koji su bili vetar u leđa u najtežim trenucima. Hvala i svim trenerima s kojima sam sarađivao celo vreme i od kojih sam mogao naučiti nove stvari. Hvala i ljudima iz kluba bez kojih ovo sve ne bi bilo moguće. Medicinskoj službi, redarima, tetama, ekonomima, upravi kluba, ljudima iz tiket prihoda. Hvala i Zdravku Mamiću koji me je doveo u Dinamu i dao mi šansu da budem deo cele priče.

Najlepše u pruci je ostavio za kraj:

- Pored svega što mi je Dinamo dao, dao mi je i jednu od najbitnijih stvari, a to su prijatelji koje sam stekao svih ovih godina za celi život. Zauvek ću biti uz vas i vaša verna podrška u svakoj našoj borbi. Zagrebe i Hrvatsko, do sledećeg viđenja. Vaš Baka! Dinamo iznad svih!

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Komnen Andric (@komnen_9)

Video: Komnen Andrić slavi titulu sa Dinamom uz srpske fore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DZG Rudeš

    16. jul 2022 | 17:32

    Baka, ljudino, hvala ti na lijepim riječima, evo, stvarno dirljivo. Dinamo ZG kao klub, i grad Zagreb koji voli plavu boju, uvijek će te pamtiti kao vjernog dinamovca, bespoštednog borca, talentiranog i radišnog nogometaša, onog koji vjeruje u sebe, onog koji se nikad ne predaje (koji prati slogan Dinama "Nema predaje"), koji se ama baš ni u jednom trenu nije "štedio", koji je davao sve od sebe na terenu, kao što i priliči jednom profesionalcu, i kao što i priliči jednom zaljubljeniku u klub o kojem si opisao puno iskrenih i divnih riječi, koji je, kako i sam kažeš, dao ti podršku i prijatelje za cijeli život, ne samo suigrače. Ponosan sam što si bio član obitelji Dinama, kao što je i on bio ponosan s tobom i uvijek će biti. Sretno, Baka, majstore! 🔵

  • Gogi-11

    16. jul 2022 | 18:58

    Čivek se zahvalio klubu gde se lepo osecao navijaciama i gradu koji su ga lepo prihvatili svaka čast👍

  • James

    16. jul 2022 | 17:40

    Sve najbolje legendo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA