Matijas de Liht želi u Bajern: Holanđanin predočio svoje želje, problem pravi otkupna klauzula od 120 miliona

Videćemo da li će Bavarci i Italijani naći isti jezik

  • 0
Matijas De Liht Foto: AP/Tanjug

Velike se promene spremaju ovog leta u većini evropskih klubova. Tako se već nekoliko dana šuška o finalizaciji dogovora na relaciji Juventus - Bajern u vezi transfera Matijasa de Lihta, koji bi uskoro mogao da postane fudbaler Bavaraca.

Direktor nemačkog tima, Oliver Kan naglašava da je već razgovarao sa fudbalerom koji želi da dođe u Bajern, tako da je sada na redu Juventus koji treba da prihvati ponudu i stavi tačku na sve dileme.

- Imali smo razgovore i igrač želi da dođe u Bajern. Nastavićemo da pregovaramo i videćemo gde će sve završiti - rekao je Kan za Blikpunkt Sport danas nakon prezentacije sastava pred navijačima.

Juventus traži barem 90.000.000 evra kako bi dozvolio Holanđaninu da ode iz Torina, pošto je i dalje pod ugovorom na još dve godine sa otkupnom klauzulom koja glasi na 120.000.000 evra.

Za sada, nemački klub je ponudio 60.000.000 evra Juventusu uključujući bonuse, što je zaista velika razlika u odnosu na ono što italijanski klub traži.

Moguće je da će doći do daljih pomaka nakon što se finalizira transfer Roberta Levandovskog u Barselonu, što će svakako "osloboditi" jedan deo budžeta.

Interesantno je da je pored Bajerna za usluge De Lihta potencijalno zainteresovan i Mančester siti, koji vreba sa strane i gledaće da ugrabi svoju šansu ukoliko dođe do lošeg epiloga.

Video: Videli ste jaku i ponosnu Zvezdu, imamo moćan tim: Stanković zadovoljan uprkos porazu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA