≫ 

Barsini huligani dobili dosad neviđene kazne zbog prebijanja Nemaca

Prvi put Sud je doneo odluku da navijač ne sme ptići stadionu na udaljenosti od kilometar

  • 1
huligani Foto: Twitter/mossos

"Mossos d'Esquadra", u prevodu policija grada Barselone, ove subote je izdala saopštenje u kojem je obavestila javnost o primeni mera za petoricu uhapšenih huligana Fudbalskog kluba Barselona zbog nemira koje su izazvali i nanošenje povreda pristalicama rivala.

Incident o kojem je reč dogodio se pre meča Barselona - Ajntraht u okviru Lige Evrope prethodne sezone, grupa huligana domaćeg tima je napala goste, jednom nanela teške telesne povrede, a nakon toga je policija uspela da identifikuje i uhapsi petoricu momaka odgovornih za taj incident.

U saopštenju policije navodi se da je četvorici huligana izrečena mera zabrane prilaska stadionu "Nou Kamp" u krugu od kilometar, što je inače prva takva kazna ikad izrečena. Peti izgrednik kažnjen je kućnim pritvorom uz nošenje nanogvice.

Incident se dogodio 14. aprila pre utakmice na ulicama u okolini stadiona Barsleone, a policija je hapšenja napadača izvršila u periodu od 16. juna do 6. jula. Počinioci su uzrasta od 18 do 46 godina i svi su povezani sa tvrdom navijačkom frakcijom navijača Barse.

Video: Navijači Fejenorda pred Humskom: Žandarmerija ih prati u stopu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jea

    16. jul 2022 | 21:53

    Auuu koliko jadan moraš biti da te prebije barsin gej huligan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA