Predsednik Ajntrahta: "Zašto bi išao Kostić? Ne mora da plati piće nigde u Frankfurtu"

Iz redova osvajača Lige Evrope se nadaju da će srpski fudbaler ostati u klubu

  • 5
Filip Kostić, Liga Evrope, Pehar Foto: Jonathan Moscrop / Zuma Press / Profimedia

Peter Fišer, predsednik Ajntrahta, izjavio je da veruje da će srpski fudbaler Filip Kostić i naredne sezone igrati za klub iz Frankfurta, prenose nemački mediji.

Kostić ima ponudu da nastavi karijeru u Juventusu, dok nemački klub želi da zadrži srpskog reprezentativca u svojim redovima.

- Navijači ga vole, kao i nasi klupski partneri i sponzori. U našem klubu je postao najbolji igrač Lige Evrope prošle sezone. Dobio je tu čast, to priznanje. Bez obzira gde će nastaviti da igra, Kostić će ostati poštovan i voljen - rekao je Fišer za "Sport1".

On tvrdi da srpski reprezentativac ne bi mogao da se izbori za mesto u startnoj postavi Juventusa.

- Ne znam šta bi tražio u Juventusu, pogotovo što je stigao Anhel di Marija koji je došao na njegovu poziciju. Jedino ako Kostić želi da ga gleda s tribina. Verujem da će on ostati kod nas. Uvek sam govorio da, pored ostalog, Filip može da uđe u bilo koji pab u Frankfurtu i nigde neće platiti piće - zaključio je prvi čovek Ajntrahta.

Kostić (29) je u Ajntraht stigao 2018. godine, a pre toga je igrao za Hamburger, Štutgart, Groningen i Radnički iz Kragujevca. Za reprezentaciju Srbije postigao je tri gola na 48 mečeva.

Video: Stanković tražio da debitant Leković šutira penal: Trema učinila svoje, golman mu je odbranio

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤷

    17. jul 2022 | 19:02

    Realno je tako, treba sa bude pametan mao Tadic i Mitrovic, da postane legenda kluba u kome igra a ne zbog para da ode u veci klub i da sedi na klupi ili tribinama. Sigurno ima dovoljno veliku platu, ne igra za sicu, igra odlicno, odgovara mu sve. Ja se najezim kad gledam kako Mitrovicu peva ceo stadion ili Tadicu kad proslavljaju titulu. Nekada su ti trenuci vredniji od novca

  • Laki Lu

    17. jul 2022 | 20:18

    Ni ja ne plačam piče po Beogradu - Terza sve reguliše

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA