≫ 

Kragujevački Đavoli se ponovo pitaju: Radnički upisao prvu pobedu u sezoni, Ubiparip srušio Lučance

Delovalo je da će meč biti završen bez pogodaka, ali su domaći imali drugačiju ideju

  • 2

Fudbaleri Radničkog 1923 iz Kragujevca stigli su do svoje prve pobede u Superligi Srbije, pošto su na domaćem terenu pred oko 2.000 navijača slavili protiv Mladosti iz Lučana minimalnim rezultatom - 1:0 (0:0).

Susret u kojem su Kragujevčani dominirali od samog početka vrlo lako je mogao da se završi bez pogodaka, ali su domaći igrači na kraju ipak nagrađeni za dobru igru kako danas, tako i u prvom kolu gde su na gostovanju Kolubari u Lazarevcu stigli do jednog boda.

Danas je za tri boda dovoljan bio pogodak Voje Ubiparipa u 82. minutu utakmice. Posle gužve u kaznenom prostoru, Tomić je uspeo da ga pronađe u srcu kaznenog prostora, gde je ovaj trzajem glavom uspeo da skrene loptu u nebranjeni deo mreže.

Uz nova tri boda, Radnički će treće kolo dočekati u gornjem delu tabele. Trenutno Kragujevčani dele treće mesto na tabeli sa Partizanom, TSC-om i Spartakom koji imaju po pobedu i remi, dok je Mladost na deobi 10. pozicije sa timovima Radničkog iz Niša, Javora i Kolubare.

U sledećem kolu, Kragujevčani će gostovati u Surdulici trenutno poslednjeplasiranom Radniku, dok će Mladost na svom terenu u Lučanima dočekati Crvenu zvezdu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Bomba iz slobodnog udarca na Karađorđu: Vošin Senegalac ubio pauka, ovo može biti gol sezone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA