Fudbaleri dobili batine u kafani zbog devojaka, i to 3 dana pred meč sa Dinamom u kvalifikacijama za LŠ

Sa masnicama na licima došli su na trening

  • 0
FK Škupi Printskrin: Youtube/Tarak Ameur

Veliki skandal potresao je redove makedonskog prvaka Škupi, i to pred najvažniju utakmicu u sezoni protiv Dinama iz Zagreba u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona!

Portal "Sport Media" javlja da su dvojica fuidbalera, u pitanju su Sandej Adetundži i Faustin Senghor, bili u noćnom provodu u noći između subote i nedelje i da su tom prilikom dobili batine.

Pomenuti fudbaleri su navodno bili u jednom od poznatijih klubova za izlazak i tamo su se nedolično ponašali prema devojkama, da bi ih potom pretuklo obezbeđenje lokala.

Sa jasnim masnicama na licu došli su u nedelju na trening, a navodi se da će ipak putovati u Zagreb na utakmicu - uprkos tome što su prekršili klupsku disciplinu i bili van stana posle 22 časa.

Duel između Dinama i Škupija na programu je u utorak od 21 čas, a ovaj par će danas od 12 časova dobiti potencijalnog rivala u 3. kolu. Mogući rivali su: Ludogorec - Šamrok, Apolon Limasol, Ferencvaroš - Slovan Bratislava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA