≫ 

Trener Partizana posle žreba u Nionu: "U ovoj fazi nema lakih protivnika"

To su sve iskusni rosteri sa velikim brojem internacionalaca i reprezentativaca, ali se za tako nešto i pripremamo

  • 30
Ilija Stolica Foto: MN Press

Ako se realno sagleda situacija i konstatuje da se u prvom evropskom žrebu ove sezone izbegao Fenerbahče ili Dinamo iz Kijeva, a da će potencijalni protivnik biti poraženi tim iz duela Midtjilanda i AEK iz Larnake, reklo bi se da je Partizan imao sreće sa kuglicama, ako se to srećom uopšte može i nazvati, Dakle put u plej-of Lige Evrope, kao nosioca, crno-bele vodi preko Danske ili Kipra, koji je gledajući kvalitet sastava, čini se, ipak realnija destinacija za klub iz Humske.

Ne treba, naravno, suditi niti procenjivati po ličnom utisku, jer Partizan, svedoci smo, nije uspeo da izađe na kraj ni sa Radničkim iz Niša proteklog vikenda, spasavao je kožu i bod u nadoknadi vremena, a Evropa je tek sasvim "drugi film", tamo se svaka greška skupo plaća.

Trener crno-belih Ilija Stolica kaže da u ovoj fazi takmičenja u Evropi nema lakih rivala.

- U ovoj fazi takmičenja u Evropi nema lakih protivnika. To su utakmice za koje se spremamo bez obzira ko je rival na drugoj strani terena, a znamo da on ovoga puta dolazi iz "staze šampiona", te da je logična stvar da se se spremamo na isti način. Svaki protivnik je težak, iako ne znamo još suštinski ko će to biti, osim iz kog će biti para biti naš rival. To su sve iskusni resteri sa velikim brojem internacionalaca i reprezentativaca i, kao što sam rekao, nema lakih protivnika, spremamo se podjednako ozbiljno za sve - jasan je Ilija Stolica.

Video: Stolica: Utakmica je izmakla kontroli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bg

    18. jul 2022 | 13:46

    Uprava napolje….stidi se lazni treneru

  • Suger

    18. jul 2022 | 13:51

    A u kojoj fazi ima lakih protivnika ako u ovoj nema?

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    18. jul 2022 | 13:54

    Управа је довела оооодличног тренера. То се види како је стручно извукао бод против фаворита из Ниша. И захваљујући голману који је зачарао мрежу па су погађали стативе и пречке. Ради пуно и на прецизности из пенала, у два кола сва три су погодили...ако овако настави, имаће Столица успеха и у европи...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA