≫ 

Prva reakcija Zvezde na lak žreb u kvalifikacijama za LŠ: "Znamo šta nam je činiti"

- Neće biti lako - ipak je oprezan Mrkela

  • 3
FK Crvena Zvezda, Početak Priprema Foto: Nikola Tomić

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela podelio je prve impresije nakon žreba za treće kolo kvalifikacija Lige šampiona rekavši da svaki šampion države zaslužuje pažnju i respekt, pa tako i eventualni protivnici crveno-belih Pjunik i Didelanž.

- Kada igramo kvalifikacije za Ligu šampiona, onda tu nema lakih protivnika. Svaki šampion države zaslužuje ogromno poštovanje i težak je rival, a takav je slučaj i sada sa Pjunikom i Didelanžom. Imaju naš respekt i maksimalno ćemo pristupiti tom dvomeču, jer znamo šta nam je činiti. U obavezi Crvene zvezde je da uvek ide na pobedu i svesni smo toga, a ostaje nam još da sačekamo da oni odigraju dvomeč i da definitivno saznamo ime rivala.

Neće biti lako, ali želimo da prođemo i verujem da će ekipa uspeti to da ostvari. Dobro smo ušli u sezonu, svesni smo da nas čekaju veliki izazovi u avgustu, takođe i publika prepoznaje trenutak i sve više ljudi je na stadionu. Spremni smo za evropske izazove - rekao je Mrkela.

Pobednik meča Jermena i Luksemburžana biće prepreka prvaku Srbije do plej-ofa za elitno evropsko takmičenje.

Video: Kangva došao do prvenca u debiju za Zvezdu: Momenat kasnije salutirao severu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semajlirane_pufne

    18. jul 2022 | 14:39

    Da odresis kesu eto sta i da dovedes spica i desnog beka ako hoces da prodjemo u 1/8 lige sampiona ili se skloni da neko pouzdan odradi to!!!

  • Laki Lu

    18. jul 2022 | 20:12

    Znam i ja šta mi je činiti

  • Delija Sever

    18. jul 2022 | 21:21

    Prodjemo u LS i sta tada sluzimo za gol razliku.Puni nas ko stigne oboricemo sami svoj rekord od zadnjeg puta kada smo bili.Tada smo imali jaci i bolji tim i odlicnog trenera.Sada nemamo trenera nego gradjevinca jer to je on.Kao fudbaler skidam mu kapu ali kao trener je jedna velika nula.Da pogledamo nasu dobit od igranja u Evropi ovih godina a to iznosi preko 200 miliona evra.Toliko novca smo zaradili a dug raste,za porez da ne pricam,dovodimo neke igrace besplatno i neke za sitne pare.Pa se pitam gde su se istopili toliki silni milioni.Znate li sta je moglo da se uradi za tih 200 milki,mogli smo napraviti fantastican tim platiti bar polovinu duga,ali to se nije desilo odgovor jasan lopovi drze klub i uzimaju te pare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA