≫ 

Čuka dobila đavolski težak posao u trećem kolu kvalifikacija za LK: "Prvo Luksemburgu, a onda..."

Naravno, pred Čukom je prvo izazov sa Rasingom, a Kerkez navodi da se tim sa Banovog brda mora usredsrediti na taj zadatak

  • 3
Dušan Kerkez Foto: FK Čukarički

Šef struke Čukaričkog Dušan Kerkez nije imao želja pred žreb u Nionu, uz napomenu da je svako od pet potencijanih rivala bio prilično jak, a u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija mogao bi da bude Tvente.

Naravno, pred Čukom je prvo izazov sa Rasingom, a Kerkez navodi da se tim sa Banovog brda mora usredsrediti na taj zadatak.

-  Zaista je teško govoriti o žrebu za treću rundu, s obzirom na to da još nismo odigrali ni prvi meč drugog kola protiv Rasinga. I naravno da trenutno razmišljamo samo o utakmici u Luksemburgu u četvrtak. Još kad smo videli spisak potencijalnih rivala, jasno nam je bilo da nema lakih ekipa. Tvente je vrlo atraktivan rival, igraju u vrlo kvalitetnom šampionatu, imaju tradiciju nastupa u Evropi... Ali, ponavljam, prvo Rasing, a nadam se da ćemo pričati potom i o mečevima treće runde – kazao je Kerkez.

- Holanđani su prošle godine imali sjajne rezultate, bili su druga najsupešnija nacija u evropskim kupovima posle Engleza. Ali, na nama je da sav fokus usmerimo na mečeve protiv Rasing Uniona, tek treba da ostvarimo plasman u treće kolo. Pre tih potencijalnih duela sa Tventeom imamo i još dve utakmice u domaćoj Super ligi. Prvo Luksemburžani, pa potom da pričamo o Holanđanima. Inače, verujem da smo od potencijalnih rivala dobili najtežeg mogućeg u trećoj rundi - naglasio je tehnički direktor Čukaričkog Goran Grkinić.

Video: Mijailović rukom sprečio čist gol u 93. minutu i doneo pobedu Čuki: Novopazarci promašili penal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brđanin

    18. jul 2022 | 15:49

    Ako pod hitno nešto ne promene, neće proći ni Luxemburzane, očajno izgleda igra Čuke u prva dva kola...

  • Mire

    18. jul 2022 | 15:33

    Ako treba da se plašite takvog amaterskog tima netreba ni da igrate .

  • Tete

    18. jul 2022 | 16:09

    Kuknjava nije ni pocelo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA