Evo kako su Terzić i čelnici Zvezde reagovali kada su saznali protivnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Može se reći da im je pao kamen sa srca

  • 4

Fudbaleri Crvene zvezde saznali su rivala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Može se reći da su crveno-beli imali dosta sreće na žrebu, pošto će se u borbi za plej-of sastati sa pobednikom dvomeča između jermenskog Pjunika i ekipe Didelanža iz Luksemburga.

U prostorijama kluba, žreb su pomno pratili svi čelnici. Dozu ozbiljnosti posle izvučenog para zamenio je dobar duh, pošto su crveno-bele imali sreće na žrebu i dobili protivnika kojeg je moguće proći. Predsednik Zvezde, Zvezdan Terzić je sve propratio sa velikim osmehom na licu, baš kao i njegovi saradnici.

Oni su za klupsku televiziju prokomentarisali šanse Zvezde u potencijalnom okršaju sa jermenskim ili luksemburškim timom. Počasni predsednik Dragan Džajić je i te kako zadovoljan.

- Treba da budemo zadovoljni. Ovo su protivnici koje je, nadam se i trener Stanković kada je gledao žreb, priželjkivao. Naravno, iz iskustva kažem da uvek treba prvo skočiti, pa reći hop. Imamo dve utakmice, velike šanse i nadam se da će tako i biti. Za sada je sve lepo, dve utakmice, dve lepe pobede Zvezde. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom tempu, važno je kako igramo prvenstvo, igraće u sve boljoj formi.

Pohvalio je Džajić i navijače, koji su bili vetar u leđa u ova prva dva kola.

- Navijači su uvek vetar u leđa. Letnje je vreme, u julu se odavno nije igralo, svi su zadovoljni tom podrškom, tako da nema sumnje da će biti tako i nadalje. Zvezdu krase navijači, koji su joj vetar u leđa. Ima tu ko treba da ih savetuje, ali tu su treneri koji imaju tu ulogu umesto mene.

I četvrta Zvezdina zvezda, Vladimir Petrović Pižon bio je srećan zbog ishoda žreba.

- Mislim da smo izvukli korektne protivnike. Dve ekipe koje sa kojima možemo da igramo i da se smatramo favoritima, ali ne smemo da se opustimo. Svaki protivnik može da napravi problem ako neko igra opušteno. Dobro je što se kod nas prvenstvo igra i što igrači već ulaze u formu. Dali su već devet golova, što je dobro, ali ih ne treba preterano hvaliti, već samo nastaviti i posle četiri utakmice će se odigrati ta peta u Evropi.

I on je prokomentarisao navijače na prve dve utakmice koje je Zvezda odigrala kod kuće.

- Na svakoj utakmici, nama je publika vetar u leđa, lepo je što su došli na ove prve dve utakmice i tako treba da se nastavi. Pravimo dobar tim i mislim da će Zvezda dobro igrati. 

Video: Stanković tešio Lekovića: Idemo dalje, nema veze, biće ih još u karijeri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M D.

    18. jul 2022 | 15:41

    Kao što reče Đajić,kako smo platili dobro smo prošli.

  • Delija Sever

    18. jul 2022 | 21:21

    Prodjemo u LS i sta tada sluzimo za gol razliku.Puni nas ko stigne oboricemo sami svoj rekord od zadnjeg puta kada smo bili.Tada smo imali jaci i bolji tim i odlicnog trenera.Sada nemamo trenera nego gradjevinca jer to je on.Kao fudbaler skidam mu kapu ali kao trener je jedna velika nula.Da pogledamo nasu dobit od igranja u Evropi ovih godina a to iznosi preko 200 miliona evra.Toliko novca smo zaradili a dug raste,za porez da ne pricam,dovodimo neke igrace besplatno i neke za sitne pare.Pa se pitam gde su se istopili toliki silni milioni.Znate li sta je moglo da se uradi za tih 200 milki,mogli smo napraviti fantastican tim platiti bar polovinu duga,ali to se nije desilo odgovor jasan lopovi drze klub i uzimaju te pare.

  • Laki Lu

    18. jul 2022 | 20:11

    I meni je pao penal iz srca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA