≫ 

Almerija odbila ponudu iz Serije A za Sadika i ostavila Partizan bez 1,8 miliona evra

Jasno su poručilid a NIgerijac ne može da ide ispod 30 miliona

  • 7
Umar Sadik Foto: Profimedia/Zuma press

Budućnost Umara Sadika i dalje je neizvesna, jer je njegov sadašnji klub Almerija odbio dve ponude za svog najboljeg igrača - iako im je primarni cilj da ga prodaju ovog leta!

Međutim, ponude koje su dobili ne zadovoljavaju njihove apetite i ne žele da razmatraju one koje su ispod 30 miliona evra, što je polovina novca od visine otkupne kaluzule koja iznosi 60 miliona.

Španski mediji pišu da su jedino Atalanta i hetafe poslali zvanične ponude za Nigerijca. Italijani su hteli da ga kupe za 18 miliona evra, dok je Hetafe davao 16 i 50 odsto od narednog transfera.

Takođe, navodi se da su Sosojedad, Viljareal, Sevilja i Valensija usmeno pitali Almeriju za Sadikov transfer i da su svi dobili negativan odgovor pre zvaničnog pokretanja posla, jer su nudili po 15 miliona.

Ukoliko Almerija ne dobije ponudu od 30 miliona, ne bi bilo iznenađenje da Sadik i ove sezone nosio crveno-beli dres. Ovoga puta, doduše, u Primeri. Podsetimo i to da će od njegovog eventualnog transfera zaraditi i Partizan koji poseduje klauzulu od 10 odsto od sledeće prodaje.

Video: Maestralni Sadik: Potezi koji su obeležili polufinale Kupa Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zna se

    19. jul 2022 | 08:49

    Zvezda je lobirala da se ovo desi, kako vam nije jasno! Plaćaju da dobiju najlakše protivnike za kvalifikacije i ujedno plaćaju da unište patlidžan🤣🤣🤣🐀

  • Baxter88

    19. jul 2022 | 08:18

    Spanska serija a ustvari sve je jedna velika laz kao i oko Asana.

  • Др

    19. jul 2022 | 08:23

    Па,стварно... Сви раде против српске институције!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA