≫ 

Šok tvrdnja: Ronaldo zbog Georgine ubrizgava botoks u polni organ, ovo je razlog

Ovaj trik navodno koriste i porno glumci

  • 6
Kristijano Ronaldo, Georgina Rodrigez Foto: AP/Tanjug

Uporedo sa sagom oko toga gde će nastaviti karijeru, španski mediji pišu i o privatnom životu Kristijana Ronalda i otkrivaju da je pristalica ubrizgavanja botoksa!

Tamošnja "Marka" piše da Ronaldo botoks ubrizgava čak i u svoj polni organ, a razlog je taj da posle tog tretmana, koji se izvodi između 18-24 meseca, penis bude deblji i do tri centimetra. Pritom, ožiljci ne ostaju.

Ovaj trik godinama unazad goriste glumci za odrasle kako bi njihov polni organ tokom snimanja izgledao mnogo veći, te da bi partnerka više uživala. U Ronaldovom slučaju, to je Georgina Rodrigez.

"Marka" dodaje da je Portugalac već imao nekoliko plastičnih intervencija na sebi, a poznato je i da je sam ušao u "biznis za ulepšavanje" kada je otvorio kliniku za transplantaciju kose.

Što se tiče igračke situacije kod Ronalda, on i dalje nije sa Junajtedom na turneji i neće im se ni priključiti. Navodno očajnički traži klub koji igra Ligu šampiona, dok trener Đavola Erik Ten Hag ističe da računa na njega.

- Ne zaboravite da trenira. Svi znamo da je Ronaldo vrhunski profesionalac i da će biti u formi, to je moja poslednja briga. Predočio sam mu zahteve. Želimo da igramo na određeni način, vrhunski igrač uvek može da doprinese, a Ronaldo je apsolutno najbolji igrač u našem timu - poručio je Holanđanin.

Video: Snimak Georginine pozadine iz dosad neviđenog ugla: Evo kako izgleda pod vodom dok roni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ada Ciganija

    19. jul 2022 | 08:33

    ..mogu misliti kako je posle toga plakao i trazio penal.

  • Isabela

    19. jul 2022 | 09:16

    Izkompleksiran tip, i to ne malo!!

  • Stop

    19. jul 2022 | 09:25

    Ima novac i sve ostalo, ali mu sa novinarima nije nimalo lako. Valjda je to cena koju mora u zivotu da plati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA