≫ 

Junajted dao gol kao na igrici, navijači ponižavali Megvajera

Luka Milivojević upisao asistenciju

  • 0
Hari Megvajer Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Mančester junajteda u 12.10 časova počeli su prijateljsku utakmicu protiv Kristal Palasa i na isteku sat vremena igre imali su ubedljivu prednost od 3:0!

Drugi pogodak Crvenih đavola pravo je malo remek delo, odnosno postignut je kao na igrici. Lopta je krenula od golmana Davida De Hee, prešla je kompletan teren pre nego što je istu u mrežu "spakovao" Markus Rašford u 48. minutu.

Prethodno je Antoni Marsijal pogodio u 17. minutu, da bi Francuz u 59. asistirao Džejdonu Sanču za visokih 3:0 u datom trenutku.

Inače, meč će ostati upamćen i po ponašanju navijača Junajteda koji su tokom čitavog prvog poluvremena zviždali kapitenu Hariju Megvajeru.

Nema sumnje da je taj potez prouzrokovan lošim partijama štopera u prethodnoj sezoni. Čak su tražili i da više ne bude kapiten, ali je menadžer Erik Ten Hag potvrdiod a ga neće menjati.

- Uloga kapitena je nešto što ja kao trener određujem. Kapiten je zaista važan i zadovoljan sam s Megvajerom - poručio je Holanđanin.

Inače, Palas je u 74. minutu, na asistenciju Luke Milivojevića, postigaom gol preko Varda za 3:1. To je, na kraju, i bio konačan rezultat.

Video: Luda je za Junajtedom, dres nosi i u krevetu: Ona je najatraktivija navijačica iz Norveške

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA