Sari morao da smiruje navijače Lacija, prekinuo trening da bi zaštitio svog igrača

Italijanski reprezentativac Frančesko Aćerbi postao je omražen kod dela navijača Lazija nakon što se povezivao ovog leta s Interom, Milanom i Juventusom

  • 0
mauricio sari Foto: Twitter/aldl1900

Grupa navijača Lacija na kratko ej prekinula trening svog tima na pripremama jer je vređala prvotimca ekipe Frančeska Aćerbija. Fudbaler "nebeskoplavih" se našao na udaru tifoza jer se očekuje njegov odlazak iz kluba, međutim on je i dalje tu, ali mu navijači ne praštaju želju da ode u redove najvećih rivala poput Juventusa, Milana ili Intera.

Trener Mauricio Sari je bio primoran da se okrene od igrača i krene ka navijačima tokom treninga kako bi im ukazao da to što rade u najmanju ruku nije u redu.

Postoji i video snimak koji prikazuje kako Sari zaustavlja trening i maršira prema grupi navijača kako bi ih zamolio da prestanu sa uvredama za njegovog igrača, dok se s drugog dela čuju aplauzi.

Aćerbi je u Lacio došao iz Sasuola 2018. godine, ima ugovor do 2025. godine, a iako ima 34 godine, neki velikani u Italiji nameravaju da ga dovedu ovog leta. Među najvećim favoritima bio je Milan, aktuelni prvak, koji je u Lacio pustio svog kapitena i dugogodišnjeg defanzivca Alesija Romanjolija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA