Partizan u četvrtak predstavlja nove dresove: Treća garnitura nikad viđena na ovim prostorima!

Crno-beli spremili iznenađenje najvernijim pristalicama

  • 18
FK Partizan, dresovi Foto: Telegraf/Ilustracija

Pošto su protekle sedmice potpisali dva nova sponzorstva, u Partizanu će u četvrtak predstaviti novu kolekciju dresova za sezonu 2022/2023. Crno-beli će javnosti prezentovati tri različite garniture, od kojih će treća, čini se, biti najinteresantnija navijačima, jer donosi motive i štampu koja do sada nije viđena na ovim prostorima.

Klub iz Humske će ostati veran tradiocionalnim bojama, ali će ovoga puta "koketirati" i sa prošlošću i sa navijačkim jezgrom južne tribine, koje je bilo i ostalo simbol Partizana. Ta prva i osnovna garnitura biće, naravno, crno-bela, naginjaće u dobroj meri ka retro stilu i podsećati na neke dresove iz slavne prošlosti.

Druga opcija biće potpuno crna boja, po strogim pravilima i zahtevima UEFA, ali je zato treća - siva varijanta - iskorak u dizajnerskom smislu, jer će na sebi sadržati navijačke motive i nešto što je simbol

Partizana.

Klub, posebno direktor marketinga Dragan Velanac, potrudili su se da posle godinu dana od promocije aktuelnog dresa, obezbede novu kolekciju za predstojeću sezonu, koja će u četvrtak od 20.00 časova biti promovisana javnosti, a već u subotu, od 21.00 čas, fudbaleri crno-belih će u novoj opremi dočekati TSC, na premijernom meču u Humskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA