Lazar Marković novi lik u "Saut Parku": Gazijantep bizarno predstavio bivšeg igrača Partizana, uz baklave

Turski klub očigledno sjajno odrađuje posao kada su društvene mreže u pitanju

  • 5
Lazar Marković Foto: Twitter - Printscreen - FC Gaziantep

Klubovi se u poslednje vreme "dovijaju" da na razne načine predstave svoja nova pojačanja. Neki se oslone na klasičnu objavu na društvenim mrežama, neki vole da to bude krajnje misteriozno i uz dodatnu dozu tenzije, a neki jednostavno puste mašti na volju.

A u turskom Gazijantepu su i te kako očgiledno bili inspirisani dolaskom prošlosezonskog igrača Partizana, Lazara Markovića. Toliko, da su odlučili da mu posvete kratki crtać sa motivima čuvene serije "Saut Park".

Nije baš najjasnije šta se odvija u jednoj kući (najbolje će shvatiti oni koji razumeju turski jezik), pošto se na početku mogu videti dva gospodina koja za stolom imaju baklave. U tom momentu ulazi Marković, koji sa njima počinje da komunicira, a gospoda ga očigledno "nude" pomenutom poslasticom.

To nije čudno ako se zna da je Gazijantep turska prestonica baklave i da je to tradicionalno jelo po kojem je on poznat. Najukusnija je ona sa pistaćima, koja je prepoznata ne samo u ovoj zemlji, već i širom jugozapadne Azije i sveta.

Ako ništa, ovo može da bude jedno od bizarnijih "predstavljanja" koje je ikada viđeno na društvenim mrežama, a treba istaći da je video snimak na Tviteru već pregledalo preko 150.000 ljudi u momentu kucanja ovog teksta, tako da su u Gazijantepu očigledno "doprli" do širokih masa.

Video: Stolica o Jojiću i Markoviću: Ne postoji igrač koji će ostati, a da se to sa mnom nije dogovorio

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA