Inter krenuo po Srbina: Bleki prva želja Simonea Inzagija za sledeću sezonu

Pitanje je samo da li će uspeti da se dogovore oko cene, pošto je od ranije poznato da Fiorentina ne želi da pusti fudbalera za "siću"

  • 0
Nikola Milenković Foto: Marko Jovanović

Transfer Glejsona Bremera iz Torina u Juventus je ozbiljno zadrmao tlo u Italiji, što je nateralo i ekipu Intera da krenu u novu ofanzivu kako bi sa Artemio Frankija na Đuzepe Meacu doveli srpskog reprezentativca Nikolu Milenkovića.

Bremer, koji igra štopera, bio je velika želja Intera, međutim, Juventus se umešao posle odlaska Matijsa De Lihta u Bajern iz Minhena, što je otvorilo mesto u zadnjoj liniji upravo za Bremera. Torino je prvobitno prihvatio ponudu Intera, ali je Juventus poslao znatno finansijski bolju.

To je rezultiralo i Interovom ofanzivom ka Milenkoviću, jer je i ekipi Simonea Inzagija preko potreban štopera kako bi ostali reprezenti u borbi za titulu iduće sezone. Vest o ovom "napadu" na srpskog reprezentativca preneo je Fabricio Romano, koji je istakao da Inter već "opipava" puls oko ovog slučaja, te da će se u narednim danima desiti i konkretne stvari.

Video: Milenković: Kako je Srbija zaustavila Ronalda i šta im je Piksi još u martu rekao za Portugal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA