Bledunjavo veče za Srbe u LŠ: Radulović opravdao obraz, Šaponjiću samo žuti karton, Gavrića ni na vidiku...

Svašta smo mogli videto ove večeri u kvalifikacijama za najelitnije fudbalsko takmičenje u Evropi

  • 1
FK Slovan Bratislava, Ferencvaroš Printskrin: Polsat sport premium 1 Super HD

Nastavljene su kvalifikacije za Ligu šampiona, gde je još nekoliko ekipa odigralo svoje prve utakmice drugog kola. Na terenu se našlo i nekoliko Srba, dok su njihovi (ne)učinci i pomalo zabrinjavajući. Bojan Radulović je postigao gol u porazu Helsinkija, Šaponjić je zaradio samo žuti karton, a Gavrića nije bilo ni u protokolu.

Ove večeri odigrano je još pet utakmica u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gde je najviše pažnje otišlo na meč između Dinamo Kijeva i Fenerbahčea, ali su oni podbacili i odigrali su bez golova. Nešto malo interesantnije je bilo u Izraelu, gde je Makabi igrao protiv Olimpijakosa, ali su i oni remizirali sa 1:1. Treba pomenuti i da je srpski fudbaler Lazar Ranđelović ovaj meč odgledao sa klupe.

Zvezdin dželat iz prethodne sezone, ekipa Šerifa, igrala je protiv Maribora, ali su i oni odigrali bez golova u ne toliko zanimljivoj utakmici.

Poprilično zanimljivo je bilo u mečevima Helsinki - Plzen, odnosno Ferencavroš - Slovan, gde je viđeno čak tri gola. Oni su i otvorili veče u Ligi šampiona, a golom je započeo Bojan Radulović, igrač Helsinkija. Ipak, njegov tim je poražen od Plzena.

U isto vreme je u Mađarskoj odigrana utakmica Ferencavroša i Slovana iz Bratislave. Kod Slovana je udarna napadačka igla bio Ivan Šaponjić, međutim, on je uspeo samo da dobije žuti karton. Na drugoj strani terena kod Ferencvaroša nije bilo Željka Gavrića ni u protokolu, ali će gosti iz Bratislave otići put Slovačke sa povoljnim rezutlatom jer su slavili sa 2:1.

Video: Od gola do gola u 5 dodavanja: Akcija Zvezde za gol kao Arsenal u vreme Arsena Vengera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mnoge ste zaboravili

    21. jul 2022 | 01:26

    Aleksandar Čavtić?, koliko sam gledao meč ubio je defanzivce Ferencvarosa, Bogdan Planić ceo meč odigrao za Makabi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA