Nojer izgubio novčanik pa ispao teška stipsa prema nalazaču: "Nagrada je sprdnja...."

Taksista je na kraju bio razočaran

  • 4
Manuel Nojer Foto: Marko Jovanović

Golman Bajerna iz Minhena Manueal Nojer doživeo je neprijatnost pošto je izgubio novčanik, ali je na kraju imao sreće, za razliku od nezadovoljnog nalazača. 

Naime, nemački Bild je objavio priču o taksisti koji je pronašao novčanik golmana nemačke reprezentacije u kojem su bili novac i dokumenti.

- Na ličnoj karti stajalo je ime i adresa Manuela Nojera, a u novčaniku su bili Visa Platinum kartica, crna Mastercard kartica i nekih 800 evra u gotovini - rekao je taksista inicijala H.S. u razgovoru za Bild.

Taksista je odlučio da vrati novčanik Nojeru pa je prvo otišao do njegove kuće u Lehelu, a kada ga tamo nije zatekao, produžio je u grad Tegernze gde fudbaler ima imanje, ali ga nije zatekao ni tamo.

Potom, saznao je da njegov menadžer živi u blizini, pa je otišao do njega i ostavio mu novčanik sa svojim kontakt podacima. Taksista je tokom cele jurnjave prešao oko 120 kilometara i potrošio dosta vremena, a dve nedelje kasnije na njegovu adresu je stigao paket sa potpisanim dresom Manuela Nojera.

- Nagrada je sprdnja. Imam četvero dece, što da radim s tim dresom - komentirao je nezadovoljni taksista, koji je očekivao izdašniju nagradu za dobro delo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA