Murinjo pravi snažnu Romu i cilja titulu u Seriji A: Univerzalac iz PSŽ-a rekao "Da!"

"Specijalni" je još jednom pokazao zašto nosi takav nadimak

  • 0
žoržinjo vajnaldum

Foto: Tanjug/Ap

Žoze Murinjo je stigao u Romu prethodne sezone i najavio je velika dela. Osvoji je Ligu konferencija, a sada se ustremio i ka onoj najvrednijoj, tituli Serije A. Sve to je popločano i ozbiljnim pojačanjima, a najnovije u tom redu je i Đini Vajnaldum iz PSŽ-a!

Kako javljaju svetski mediji, Vajnaldum je rekao "da" Žozeu Murinjo i njegovoj ponudi da pojača tim iz "Večnog grada". Nije Vajnaldum prvo pojačanje, pošto je Murinjo uspeo da ubedi i Paula Dibalu da krene put Rome i tako odbije ponude Intera i ostalih velikana.

Pripremaju se velika dela u Rimu, a jedan univerzalac poput Vajnalduma bi značajno popravio situaciju na sredini ekipe, a pritom bi uz još jednu pridošlicu u vidu Nemanje Matića stvorio veoma dobar tandem. Prethodno je Romu pojačao i Zeki Čelik na poziciji desnog beka, dok je u klub stigao i gorepomenuti Paulo Dibala.

Makar na papiru, Roma će u idućoj sezoni biti jedan od konkurenata za titulu pogotovo kada se pojačanjima dodaju i starosedeoci u vidu Nikola Zaniola i Temija Ejbrahama.

Video: Murinjo snimao slavlje igrača Rome u autobusu i doček navijača u Rimu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA