≫ 

Fudbaler Radničkog napravio tri penala u dve utakmice: Posle Partizana, slao na "kreč" i igrača Gzire

Bojan Mlađović je u najboljoj nameri svaki put neoprezno intervenisao

  • 7

Fudbaleri niškog Radničkog nisu se proslavili na Malti gde su jedva izborili egal (2:2) sa Gzirom pa će revanš ipak čekati u povoljnoj poziciji, ali uz dozu brige koja ostaje da lebdi nakon prve utakmice.

Tim Tomislava Sivića je vodio, imao solidnu kontrolu utakmice, ali je u drugom poluvremenu sve palo u vodu sa samo pet minuta - Gzira je u tom intervalu dala dva gola i preokrenula, uz iskorišćen penal koji je skrivio Bojan Mlađović.

Interesantno je da je ovo Mlađoviću bio već treći napravljen penal u poslednja dva meča, jer je i dva preršaja za najstrožu kaznu rivala "upisao" i protiv Partizana. Da sve ne bude baš toliko crno po defanzivca Nišlija, bio je strelac vodećeg gola protiv crno-belih.

Međutim, u nastavku tog meča, danas i na Malti, Mlađovića je poterao maler, u kritičnim duelima sa protivnicima se nije najbolje snašao te tako zakomplikovao svom timu situaciju, mada je, jasno, imao najbolje namere u svakoj pomenutoj situaciji.

Video: Čovek koji ne promašuje penale: Natho s bele tačke donosi Partizanu izjednačenje u Nišu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA