≫ 

Senzacija tima iz tzv. države Kosovo: Naingolan, Aldervireld i družina nisu probili zid Gnjilana

Drita će u revanšu imati šanse da potvrdi senzacionalan rezultat

  • 4
Antverp, Drita, Liga konferencija Foto: Profimedia

Ekipa Drite iz Gnjilana sa Kosova, priredila je jedno od najvećih iznenađenja od početka sezone evrokupova - odigrala je bez golova u Belgiji protiv Antverpena u prvoj utakmici 2. runde kvalifikacija za Ligu konferencija.

Senzacionalan rezultat dobija dodatno na težini ako se zna da za belgijski sastav igra plejada nadaleko poznatih imena poput Rađe Naingolana, Tobija Aldervirelda, Vinsenta Jansena, Ričija De Laeta, koji je bio prvak sa Lesterom, te japanski reprezentativac Koji Mijuši, a koje trenira proslavljeni Holanđanin Mark Van Bomel.

Ipak, ni svo ovo nagomilano iskustvo koncentrisano u Antverpenu nije donelo rezultat za ovaj put, gosti su uspeli da održe egal i da sa još većim nadanjima čekaju revanš na "Vokriju" za sedam dana.

Antverpenu je uzalud bio posed lopte na njegovoj strani od 69 procenata vremena, kao i odnos udaraca ka golu 12:1 naspram rivala.

Koliko je iznenađenje ovaj rezultat, govori i to što je koeficijent na kladionicama na nerešeno bio 10, a možda je i najbolji opis odnosa dva tima njihova vrednost koja je "debelo" na strani kluba iz prestonice dijamanata. Antverpenov tim procenjen je na 67.4 miliona evra, a ekipa Gnjilana na 4.4 miliona.

Video: Grobari dozivali svakog igrača ponaosob: Fudbaleri Partizana prilazili jedan po jedan da ih pozdrave

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA