≫ 

Najkontroverzniji fudbalski predsednik ide u penziju: Maltretirao Srbe, sada rekao da igrači ne vrede ništa

Bekali je svojevremeno pravio dosta problema Momčiloviću i Planiću

  • 0
Gigi Becali, Điđi Bekali Foto: Profimedia/Sipa Press

Điđi Bekali, predsednik FCSB (nekadašnja Steaua), najavio je da će uskoro napustiti fudbal, očigledno besan nakon poraza njegovog tima u kvalifikacijama za Ligu konferencija!

FCSB je u četvrtak poražen od gruzijskog Saburtala, a Bekali "gleda u daljinu" i ističe da njegova ekipa nema vrednost i da više neće da troši novac.

- Mislim da smo bezvredni. Zaostali smo i sa igračkom vrednošću i sistemom priprema i treninga. Previše smo glupi. Već sam doneo odluku. Prestao sam sa fudbalom! Za likvidaciju je potrebno 2-3 godine. Videćete. Izvadiću novac koji sam uložio i zbogom. Moj zaključak je da nemamo vrednost - rekao je Bekali, a prenose rumunski mediji:

- Da dajem novac da neki igrači igraju fudbal? To je to, ove gluposti su gotove. Odlazim u penziju, samo ne mogu da odem preko noći. Ne zatvaram, ali više ne dajem novac. Ako možemo da rastemo sa igračima iz Akademije, super. Ako nađem kome da prodam klub, prodaću ga. Ali nemam nikoga. Ko će dati toliko novac?

- Ima igrača koji su zaboravili da igraju. Koman, za kog sam dao milione, ne može nikog da dribla. Oktavijan Popesku nije više onaj kog sam poznavao. Razgovaraću sa igračima. O čemu da razgovaram sa trenerom? Igrači sede na terenu i posmatraju svoje rivale. Pogledajte koliko su trčali.

Bekali je, inače, poznat i po tome što je zabranio vakcine igračima, ali i po ponašanju prema igračima. To je na svojoj koži osetio i srpski fudbaler Marko Momčilović koji je iz kluba "oteran kao pas." Takođe, udario je i na nekadašnjeg igrača Zvezde Bogdana Planića koji jedini nije prihvatio njegov plan za smanjenje plate.

Video: Zavirite u korumpirani raskoš: Uhapšen načelnik saobraćajne policije jer je sagradio vilu od zlata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA