≫ 

Ovo je Samuraj sa Malte koji je "sasekao" Radnički i dao im 2 gola za 5 minuta

Brazilac je obilato iskoristio greške Nišlija

  • 1
Maksvel Samuraj Printskrin: Instagram/maxuellsamurai

Spasio se Radnički nekako poraza na Malti u četvrtak veče (2:2), ali daleko od toga da se Nišlije nisu obrukale u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija!

Glavni "krivac" za to je napadač Gzire Maksvel Samuraj koji je postigao dva gola za pet minuta. Najpre je iskoristio veliku glupost golmana Radničkog Marka Drobnjaka u 56. minutu, da bi u 61. pogodio iz penala koji je skrivio Bojan Mlađović.

Nakon što je dao prvi gol, Brazilac je glumio samuraja u stilu svog prezimena i simulirao je seču katanom, dok je posle meča poručio:

- Nastavljam da poštujem svoju posvećenost! Nastavljam da dobro radim svoj posao! Nastavljam da budem profesionalac! Nastavljamd a idem putem poštenja i verujem da že se dobre stvari dešavati - poručio je Maksvel putem Instagrama.

Zanimljivo, Maksvel je osam godina igrao u Brazilu pre nego što je 31. januara 2020. stigao u Santa Luciju. Potom je prešao u Sirens koji ga je u januaru 2021. za 200.000 prodao u Gziru.

U sezoni iza nas Maksvel je bio najbolji strelac šampionata sa 17 golova i izabran je za najboljeg stranca lige, a vi u nastavku možete pogledati njegove fotografije sa suprugom:

Video: Sivić jasan: Nije bio penal! Voleo bih da vidim da li bi se svirao za Radnički u istoj situaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA